Støy i høyttalerene....

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Newcomer fersking sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2006
    Poster
    19
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Støy i høyttalerene....

    Synest det kommer voldsomt med støy av høyttalerene mine når volumet er av, det er liksom en (drrrrrrrrrr) lyd som suser hele tiden. Er det noen som har forslag til hva det kan være??????

  2. #2
    Intermediate are_e sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    1,343
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    -Jordsløyfe, forsøk å jorde kun 1 komponent i hele anlegget, feks preampen.

    -Dårlig kabel et eller annet sted, eller en feil på en komponent.

    Du kan begynne med å feilsøke, først kobler du alt fra hverandre, koble høyttalerene på effektforsterkeren og skru på denne, durer det fortsatt? Dersom nei, fortsetter du med å koble på preampen og skru på igjen, også kilder og tv/prosjektor osv.

    Dersom det durer med bare en "løs" effektforsterker tilkoblet høyttalerene så er det kanskje en feil på denne.

    Lykke til :-D

    A

    edit: har du alltid hatt denne duringen eller har den oppstått etterhvert?

  3. #3
    Newcomer fersking sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2006
    Poster
    19
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har ikkje lagt merke til den før no, men hvem vet.....
    Kan det ha noe med at det bare er en 10 amp sikring som står på alt?

  4. #4
    Intermediate are_e sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    1,343
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvis du har mange andre apparater på samme kurs så kan de skape støy, da må du i så fall trekke ut alt annet og koble til 1 og 1 for å se hva som lager støyen.
    Ikke noe nytt du har kobla til denne kursen i forkant av at du merket støyen?

    A

  5. #5
    Moderator devilej sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2004
    Poster
    10,061
    Takk & like
    Blogginnlegg
    1
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Trekk en skjøteledning fra en 16 amp kurs som ikke har belastning. F.eks vaskemaskinen. (trekk ut vaskemaskinen først). Er støyen der likevel har du hvertfall elimenert tilførselen
    Mvh
    DevilEj
    Einar Johnsen


  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2006
    Poster
    259
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du prøvd med et nettfilter? Lsound.no selger noen rimelige Monster nettfiltre.

  7. #7
    Moderator devilej sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2004
    Poster
    10,061
    Takk & like
    Blogginnlegg
    1
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg hade et lignende problem på vinylriggen min. Etter mye om og men fant jeg ut at det var støy fra ps2-trafoen som slo inn på signalkabelen fra spilleren.
    Mvh
    DevilEj
    Einar Johnsen


Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •