Cerwin Vega CLS-215 spiller ulikt

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 11 av 11
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Question Cerwin Vega CLS-215 spiller ulikt

    Hei!

    kjøpe i går 215, og 2 forsterkere( 272. 372).
    Har etter en bruksannvisning på dette forumet fått brokoblet dette, men som det står i topic, diskantene på de to høttalerne spiller veldig forskjellig.. :?
    Hva kan jeg ha koblet galt?
    I den ene CV'en, er lyden veldig klar og fin, og i den andre er den mye mer "grøtete" og gromsete..

    På NAD'ene så lyser bridge-lyset gult.. Skal det ikke lyse grønt ?

  2. #2
    Expert
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    7,881
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Gult er nok rett. Kan være flere ting som gjør at det låter groms. Kablene ifra cdspiller/mediespiller og mellom forsterkerene. Har du byttet om på CV'ene da? og testa om "feilen" oppstår på andre høyttalerene når den er koblet på den kanalen?!

    Jeg regner med du har høyttaler kablene riktig på forsterkern . Men test med å bytte mellom høyre og venstre høyttaler, og se om feilen følger over, eller om det fortsatt er samme høyttaler som sliter. Er det det, så er det nok desverre en feil på den ene .

    Uansett, gromt anlegg du har skaffet deg her .

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av skorob
    Gult er nok rett. Kan være flere ting som gjør at det låter groms. Kablene ifra cdspiller/mediespiller og mellom forsterkerene. Har du byttet om på CV'ene da? og testa om "feilen" oppstår på andre høyttalerene når den er koblet på den kanalen?!

    Jeg regner med du har høyttaler kablene riktig på forsterkern . Men test med å bytte mellom høyre og venstre høyttaler, og se om feilen følger over, eller om det fortsatt er samme høyttaler som sliter. Er det det, så er det nok desverre en feil på den ene .

    Uansett, gromt anlegg du har skaffet deg her .
    Takker for kjapt svar Ja, har prøvd å bytte om på høttalerne, men det er fortsatt den samme som sliter.. Lurer på om det kan være den ene kabelen som er dårlig, for når jeg flytta litt på den blei lyden bedre! Kanskje den ene kabelen er skada? Selv om det virker rart, siden den er helt ny..

  4. #4
    Intermediate CV_Marius sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    1,154
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Altså, du har bytta om høytaleren på forsterkerne.. og samme høytalern låt stygt?

    Er vel neppe selve strømkabelen det er noe feil med og..

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av CV_Marius
    Altså, du har bytta om høytaleren på forsterkerne.. og samme høytalern låt stygt?

    Er vel neppe selve strømkabelen det er noe feil med og..
    Ja, har bytta om...
    ok, så da er det kanskje høyttaleren det er no galt med ?

  6. #6
    Intermediate CV_Marius sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    1,154
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Jon-E
    Ja, har bytta om...
    ok, så da er det kanskje høyttaleren det er no galt med ?
    ja, sannsynligvis

  7. #7
    Intermediate
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    507
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Jon-E
    Ja, har bytta om...
    ok, så da er det kanskje høyttaleren det er no galt med ?
    Jepp. Det er ikke akkurat noe nytt når det gjelder ny CV:-|

  8. #8
    Intermediate Revox sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    4,206
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nytt for meg.. Kan ikke si jeg kommer over så veldig mange DOA saker her ihvertfall.

  9. #9
    Intermediate CV_Marius sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    1,154
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av CerwiN-
    Jepp. Det er ikke akkurat noe nytt når det gjelder ny CV:-|
    :lol:

  10. #10
    Newcomer Mad Silence sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    63
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Talking Sikringene

    Heisann.

    I den høyttaleren det låter gromsete kan du prøve å ta inn og ut sikringa igjenn=) Kan hende den sitter litt løst o.l.
    Det skjedde med min høyttaler engang. diskanten var fæl. så slo jeg i toppen av høyttaleren så kom den, så sjekka jeg litt rundt og fant ut at det var sikringa som va løs=)

    Lykke til=)

  11. #11
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takker for mange gode svar :-D
    Fikk bytta høyttaler i dag, så nå er alt i orden!
    Det var visst en sikring inne i den gamle, som ikke var helt i orden...

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •