energy senter/front

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
 1. #1
  Newcomer
  Medlem siden
  Apr 2006
  Poster
  19
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  energy senter/front

  Har to Energy e:XL-26 front, som jeg tenkte å supplere med energy senter(jamo fra før), har vel ikke tenkt over det før, men etter hva jeg har lest meg til på forumet her er det en stor fordel å ha like front/senter. Har tittet på den nye Take serien til Energy(TWR, LCR, FPS) og synes den er så stilig at jeg vurderer å bytte ut fronthøytalerne også. Så nå lurer jeg på om noen her på forumet har noe info/erfaring med denne serien. Har ikke funnet mye på nettet men det som er, er positivt.
  http://www.soundandvisionmag.com/art...&page_number=1 Er det noen her på forumet som har erfaring med denne serien, eventuelt anbefalinger i samme gata, design er ganske viktig når jeg skal bytte ut høytalerne denne gangen. De skal passe til min nye pana pv60, er også lettere å overbevise min bedre halvdel om at jeg trenger nye høytalere da. Har yamaha rxv-750, og en phobos sub til å ta seg av bassen. Takk

 2. #2
  Intermediate
  Medlem siden
  Apr 2004
  Poster
  2,112
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Har ikke erfaring med take serien, men har hørdt på act serien som bli i "samme gata" og de fungerte overaskende bra str tatt i betraktning. Det er en stor fordel å ha samme høytaler serie ihvertfall i front! Hørte forskjell med Veritas som front og Conssieur serien som senter når jeg hadde det.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •