Hei og hopp!

Da er det vel snart på tide med oppgraderinger? Infinity Beta får både ris og ros her på forumet; tydeligvis veldig delte meninger om denne serien. Men jeg er i hvertfall fornøyd med lyden jeg får av Infinity Beta 50 og Infinity Beta C360 kjørt på en ONKYO TX-SR602E forsterker..

Men som sagt, oppgraderinger! Det som gjelder nå er surround høytalere.. Jeg har noen Mirage AVS-200 fra før, og det fungerer vel greit nok. Men det holder ikke følge med Infinity, og selvsagt er det greit å ha hele Beta serien når jeg er i gang. Jeg vil ha noe som tåler litt effekt, er nemmelig av den typen som liker å dra på litt under en film. Så, infinity har disse alternativene:

Infinity Beta 10: http://www.avhifi.no/main.php3?PI=info&PNO=14673
Infinity Beta 20: http://www.avhifi.no/main.php3?PI=info&PNO=9138
Infinity Beta ES 250: http://www.avhifi.no/main.php3?PI=info&PNO=8928

Jeg har gjort meg opp noen tanker, og tror da Beta 20 vil passe meg bra.. Rommet mitt er ikke altfor stort, og derfor går jeg ut i fra at ES 250 vil bli overkill. Eller er fordelene med en slik høytaler store?

Tja, spørsmålet mitt er som følger, hva ville du valgt? Tips og triks? Her er da min hjemmekino, hvis det skulle være til hjelp http://avforum.no/minhjemmekino/show.php/H%e5vard90

Takker på forhånd for alle svar!