Lukt av Basselement:)

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 12 av 12
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    60
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Lukt av Basselement:)

    Etter spilling høyt med mye bass over lengere tid begynner det å lukte en svidd lukt av bass elementene mine..

    Hva er det som begynner å lukte og hvorfor?

    veldig teit tråd, vet det

  2. #2
    Intermediate gix sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    559
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Heh, du burde nok skur ned litt. Ellers varer ikke de elementene lenge.


    Mvh.

    Andreas

  3. #3
    Newcomer SunnyBOy sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    155
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    å å å å å å å

    Ingenting er som lukten av svidd elektronikk om ettermiddagen

    Spell på............

  4. #4
    Active KinoWalla sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    344
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    lukta er vel av spoler som snart begynner og bli litt brente eller?

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du har muligens for liten forsterker ?
    Dette har hendt en kompis av meg.

    Kjørte på med større forsterker, og vips, så var problemet vekke.

    :-)

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    67
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    det er lakken på spolen som lukter,litt mere effekt å den begynner å boble opp,og da setter den seg fast i gapet,detsker med både store og små forsterkere

  7. #7
    Intermediate CV-Gunnar sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    1,361
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av espenwangj
    Etter spilling høyt med mye bass over lengere tid begynner det å lukte en svidd lukt av bass elementene mine..

    Hva er det som begynner å lukte og hvorfor?

    veldig teit tråd, vet det
    Liten forsterker..du svir spolene tror jeg...Dette skjedde for meg når jeg hadde CV E-715

  8. #8
    Intermediate CV_Marius sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    1,154
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Som alle sier, det er spolen som blir for varm av enten for mye effekt, eller for mye forvregning(klipping) som ifølge av for liten forsterker som blir pressa.

    Til slutt blir spolen så varm at den f.eks går i oppløsning og setter seg fast i gapet nedi magneten

    Det er slik et element blir "sprengt"

  9. #9
    Intermediate Audiomur sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    2,205
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Da lurer jeg på hva slags forsterker og høyttalere du har?

  10. #10
    Newcomer oyvwen sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    22
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei. Dette er min erfaring. Tror nok ikke du har for liten forsterker. Jeg kjører brokoblett Nad c272 til concept 10. noe som er rikelig kraft til concept 10. Jeg opplevde også at det begynte å lukte varm elektronikk av høytalerene.. Tror nok at det skyldes at høytalerene drives på grensen av hva de tåler.

  11. #11
    Intermediate CV-Gunnar sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    1,361
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du har vel NAD 218 på clsc-215 espen?

    Jeg brukte C370 på E-715 da det skjedde for meg.

  12. #12
    Intermediate Audiomur sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    2,205
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av oyvwen
    Hei. Dette er min erfaring. Tror nok ikke du har for liten forsterker. Jeg kjører brokoblett Nad c272 til concept 10. noe som er rikelig kraft til concept 10. Jeg opplevde også at det begynte å lukte varm elektronikk av høytalerene.. Tror nok at det skyldes at høytalerene drives på grensen av hva de tåler.
    Jeg kan tenke meg at det er skikkelig bra lyd da :-?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •