Logitech Z5500

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 8 av 8
  1. #1
    Intermediate Per Thomas sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    843
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Logitech Z5500

    Heisann.

    Har en kamerat som har fått seg dette settet og var storfornøyd en tid tilbake, men i den siste tiden har han lagt merke til suselyder generellt i alle høytalerene samt kneppelyder i subben når man skrur av lyset på soverommet.

    Jeg har selv foreslått at suselyder kan komme av dårlig skjerming på kabler og kneppelyd på subben kan kanskje være en jordingsfeil.

    Jeg lurer på om noen har dette høytaler settet og kanskje har hatt samme liknende problemer men eventuellt også løsninger.

    På forhånd takk for svar

    mvh
    Per Thomas

  2. #2
    Intermediate Elemental Studios sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    992
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Logitec har sliti en del med støy på høyttaler systemene sine, og det er ofte brukt som argument for at creative thx settene er bedre...

    Hva kneppelyden i subben anngår så er ikke det så uvanelig, spesielt på litt biligere subber...

    Hvis kontakten ut av settet er jordet, prøv å¨sette systemet på en jordet krets...

  3. #3
    Intermediate Per Thomas sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    843
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ok takker for tilbakemelding

    mvh
    pt

  4. #4
    Newcomer TrondBerg sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    121
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ikke en ulyd fra mitt anlegg. Har hatt det i over ett år.
    Men jeg tror det har litt å si at du kjörer med jordet kontakt.
    Trond

  5. #5
    Newcomer mferkingstad sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2006
    Poster
    9
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Dette er ein kjent feil på dette systemet, det trenger jording for å bli kvitt dette problemet.
    Et lite utdrag fra en anmelder hos komplett.no:
    "noe jeg trodde var ett innspillings problem viste seg og fortsette og være der, nemmelig bakgrunns during. når jeg ikke spiller kommer det en ganske så merkbar during i fra høytalerene. grunnen til dette er egentlig såre enkelt stikk kontaktene på rommet mitt er ikke jorda så dermed får man en liten during, dette fikser man enkelt med og legge en ledning i fra chassiet på pc`en til en av skruene bar på subwooferen. "

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    7
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    ??

    visst man har ikke jordet stikkontakt på veggen, men kobler til skjøteledning med jord til denne. forsvinner da dette problemet??

  7. #7
    Active Coaslip sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2007
    Sted
    Sandnes
    Poster
    365
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nei, så lenge jordingen på skjøytekabelen ikke har noe å jorde seg i , så vil det ikke hjelpe,desverre.

  8. #8
    Newcomer robin882 sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    64
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har samme anlegget, hatt det i 2 og et halvt år nå ca... Og merker samme problem når jeg f.eks. slukker lyset i rommet... Men er kjempe fornøyd med lyden da!

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •