Subben oppførte seg uskikkelig!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Intermediate cowboy bebop sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    1,427
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Subben oppførte seg uskikkelig!

    Her om dagen flyttet jeg subben litt rundtom for å prøve ut nye possisjoner, etter litt prøvelytting skrudde jeg av subben. i samme øyeblikk "vandret" elementet saaaaakte ut til omtrent halv slaglengde (1,5cm) for så å vandre sakte inn igjen. Ingen skade ble påført verken forsterker eller elementet, men det såg litt skummelt ut....

    Noen som vet noe om dette?

  2. #2
    Guru Snickers-is sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    11,171
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Bare be den om å oppføre seg skikkelig heretter så skal dette gå bra.

  3. #3
    Expert antiloop sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2004
    Poster
    7,385
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Eller gi den litt regnbue medisin... :wink:

  4. #4
    Intermediate cowboy bebop sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    1,427
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Eller kjefte på den?

  5. #5
    Guru Snickers-is sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    11,171
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Bare så du ikke tror jeg bare kommer med vås. Det er normalt når spenningen i den innebygde forsterkeren synker til null. Det er ikke skadelig, bare litt uskikkelig.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •