huston we got a problem!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 13 av 13
  1. #1
    Intermediate JanThomas sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    902
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    huston we got a problem!

    Har akkurat kjøpt meg nye høytalere, men det er noe mystisk som har skjedd,
    Når jeg skrur opp volumet via dvden som jeg bruker som cd-spiller så blir det full vreng bare jeg kommer over 3 hakk(den går til 20) jeg har brukt dvdèn som cdspiller i lang tid og det har funket fin fint... men det blir ikke vreng hvis jeg har dvdèn på 1hakk og vrir opp via forsterkerern(sansui au-217). hva kan være galt??

    Og en ting til, jeg har ikke på noen form for bass boost elr loudness, men det er altfor mye bass i forhold til volum:s jeg må ha bassen på -4 for att det i det hele tatt skal gå ann og høre på:s hva har skjedd?'

    Bruker en sansui au-217 som forsterker og en akai DV-3350S som cdspillerm høytalere CV clsc12. please hjelp meg


    Mvh Thomas

  2. #2
    Guru Snickers-is sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    11,171
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Høres ut som du har spilleren koblet inn på platespillerinngangen på forsterkeren.

  3. #3
    Active Wolverin sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    305
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av JanThomas
    Har akkurat kjøpt meg nye høytalere, men det er noe mystisk som har skjedd,
    Når jeg skrur opp volumet via dvden som jeg bruker som cd-spiller så blir det full vreng bare jeg kommer over 3 hakk(den går til 20) jeg har brukt dvdèn som cdspiller i lang tid og det har funket fin fint... men det blir ikke vreng hvis jeg har dvdèn på 1hakk og vrir opp via forsterkerern(sansui au-217). hva kan være galt??

    Og en ting til, jeg har ikke på noen form for bass boost elr loudness, men det er altfor mye bass i forhold til volum:s jeg må ha bassen på -4 for att det i det hele tatt skal gå ann og høre på:s hva har skjedd?'

    Bruker en sansui au-217 som forsterker og en akai DV-3350S som cdspillerm høytalere CV clsc12. please hjelp meg


    Mvh Thomas
    Mitt umuddelbare forslag er å forsøke feilsøking ved eliminasjons metoden.
    Har du en annen CD spiller du kan teste, en PC med lydkort f.eks?
    Det er samme forsterker som du brukte på dine gamle høgtalere regner jeg med?
    Forsøk i så fall å koble på de gamle høgtalerene og se hva resultatet er da.
    Jeg hadde selv en Sansui forsterker koblet til mine gamle pioneer høgtalere og var lenge fornød som en mus på et meieri, men da jeg kjøpte meg Dali 8008 høgtalere ble det alvorlig mye brumme lyd i høgtalerene.
    Det viser seg da at Sansui forsterkeren jeg har er ekstrem på bass, den sender nesten ikke mellomtone, bare såvidt diskant men bass i bøtter og spann.
    Det var bare de andre høgtalerene som var så dårlige at de ikke gjenspeilet hvordan det egentlig var, for de hadde jo så godt som ikke bass.

    Den forsterkeren forsvant for da jeg testet med en annen og forstod hvor problemet lå.
    Fikk inn en Harman Kardon forsterker i stedenfor, og har vært veldig fornøyd med det valget.

    En siste ting du kan prøve om du har testet med ny lyd kilde, ny forsterker og de gamle høgtalerene, sjekk over kablene og koblingene dine, at du ikke har koblet feil, men regner med du ikke har gjort det da.. Derfor det rådet kommer til sist.

  4. #4
    Intermediate JanThomas sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    902
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hmm, nei det er ikke samme forsterkeren som jeg brukte på de gamle både den og høytalerne er solgt.

    Anlegget er koblet til phono på forsterkeren og front på dvdèn.

    Hadde CV v15f før og da var alt som d skulle være bare att jeg kunne spelle endel høyere med v15f.:s men skal prøve og spille via pc1 så da kommer jeg med en tilbakemelding på det om noen strakser... bare fortsettm og komm med mulige løsninger:P



    Mvh Thomas

  5. #5
    Intermediate JanThomas sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    902
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nå prøvde jeg med pc1 og det var helt normalt akkurat som det skal være:s er det noe galt med dvdèn da eller?

  6. #6
    Intermediate
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    704
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av JanThomas
    Anlegget er koblet til phono på forsterkeren og front på dvdèn.
    Mvh Thomas
    tror rett og slett du har koblet den i feil utgang.. phono-utgangen er platespilleren's hull.. :P hehe...

  7. #7
    Intermediate JanThomas sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    902
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ahh lol, hehe er det aux det blir da tenker jeg

    Litt svimmel i dag ja:P

    Nå funker det fett som F***

    Takk for svar

  8. #8
    Active Wolverin sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    305
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av JanThomas
    ahh lol, hehe er det aux det blir da tenker jeg

    Litt svimmel i dag ja:P

    Nå funker det fett som F***

    Takk for svar
    Hehe... Jeg syntes det var litt morro da.
    Men fungerte det fint fra pc til forsterkeren via phono inngngen virkelig?

  9. #9
    Intermediate JanThomas sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    902
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    nei det er derfor jeg e litt flau over meg selv, jeg koblet om til aux når jeg koblet til pcen.. :s snakk om og være ute og kjøre:P

  10. #10
    Active Wolverin sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    305
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av JanThomas
    nei det er derfor jeg e litt flau over meg selv, jeg koblet om til aux når jeg koblet til pcen.. :s snakk om og være ute og kjøre:P
    Hehe, regenet nesten med det.
    Det viktigste er i alle fall at du har fått fyrt opp de nye høtalerene og virkelig kan kose deg med dem.
    Er dem innspilt nå eller er det det som står for tur?

  11. #11
    Intermediate JanThomas sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    902
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    fikk de sent i gåt kveld så nei de er ikke innspilt, men skal prøve de med en Carver pm700(2x225w) en av dagene:P og hvis resultatet blir bra så kjøper jeg den..:P blir vell en clsc15s etterhvert og

  12. #12
    Active Wolverin sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    305
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av JanThomas
    fikk de sent i gåt kveld så nei de er ikke innspilt, men skal prøve de med en Carver pm700(2x225w) en av dagene:P og hvis resultatet blir bra så kjøper jeg den..:P blir vell en clsc15s etterhvert og
    Den gode velkjente, den som venter på noe godt!
    Blir spenndende å høre når du får sparka dem igang, og har noen erfaringer å dele.

  13. #13
    Intermediate JanThomas sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    902
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ja skal komme med noen innspill serru

Lignende tråder

  1. HK 970 problem
    By ekvals in forum Receivere/forsterkere
    Svar: 11
    Siste melding: 08-15-2008, 10:53
  2. Et problem med min Philips 32PW9308
    By 2die4 in forum TV-apparater
    Svar: 10
    Siste melding: 01-02-2005, 02:56
  3. Infocus X1 - Lite problem - Noen som har en god løsning?
    By marjusen in forum Digitale projektorer
    Svar: 7
    Siste melding: 12-17-2004, 15:39
  4. Generelt HTPC problem - volumkontroll
    By LL in forum Generell HTPC
    Svar: 1
    Siste melding: 09-21-2003, 15:59
  5. Komp. XGA problem på X1
    By warelf in forum Digitale projektorer
    Svar: 9
    Siste melding: 03-27-2003, 14:34

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •