subwoofer.....

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 12 av 12
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    subwoofer.....

    Heisann! Håper det er noen som kan hjelpe en håpløs hifi kar! Har en Kirksaeter Subwoofer 100 Mono og en Onkyo TX-DS575X reciver. Problemet mitt er at jeg ikke skjønner hvordan jeg skal koble de sammen..... Bak på subben er det 2 ut/innganger (L/R) og på reciveren er det 1 utgang som heter "Subwoofer pre-out"! Må jeg ha en kabel med 2 plugger i den ene enden og en i den andre? Eller er det andre måter å koble det på? Nå har jeg koblet en phonokabel fra subben til L/R utgangen det står tape på! Blir lyd i subben, men volumet er konstant! Ønsker jo at volumet følger volumet på reciveren..... Håper det er noen som kan svare meg, da jeg er helt håpløs tydeligvis!!!

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    21
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    kan koble en phonokabel fra subwoofer utgangen og inn på en av l/r inngangene på suben...
    kan kjøpe deg et y-ledd og sett på hvis du vil ha begge koblet til men lyd blir det uansett...

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takker! Men blir det sånn at lyden på subben følger lyden på anlegget når jeg skrur opp lyden der!

  4. #4
    Expert antiloop sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2004
    Poster
    7,385
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av howard
    Takker! Men blir det sånn at lyden på subben følger lyden på anlegget når jeg skrur opp lyden der!
    Jepp... :wink:

    Her har du y-ledd fra Monster! Kanskje noe dyrt..men det finnes billigere!

    http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=122699&cks=PRL

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takk for det! Får gå og kjøpe meg et y-ledd da....

  6. #6
    Intermediate magking sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    610
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du behøver ikke noe y-ledd, subben er mono uansett.

    Eneste grunnen til å bruke y-ledd er å forsterke signalet fra forstrkeren noe som er en fordel om subben har auto on/off.

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hører det endel som sier at det holder å koble en kabel fra L eller R inngangen på subben til sub utgang på forsterker, men det blir ikke noe lyd da!!!!! Har prøvd å koble en phonokabel der, men ingen lyd..... Er det riktig kabel????

  8. #8
    Intermediate JanThomas sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    902
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    har hørt att d går ann å ta høytalerkablene fra høytaleren inn i L og R på input på subben og 2 høytalerkabler fra L og R fra output inntil de vanlig høytalerutgangene på forsterkeren!! går d?

  9. #9
    Expert antiloop sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2004
    Poster
    7,385
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av JanThomas
    har hørt att d går ann å ta høytalerkablene fra høytaleren inn i L og R på input på subben og 2 høytalerkabler fra L og R fra output inntil de vanlig høytalerutgangene på forsterkeren!! går d?
    Ja du har vanligvis den muligheteten ja!

  10. #10
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    21
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av howard
    Hører det endel som sier at det holder å koble en kabel fra L eller R inngangen på subben til sub utgang på forsterker, men det blir ikke noe lyd da!!!!! Har prøvd å koble en phonokabel der, men ingen lyd..... Er det riktig kabel????
    har aktivert sub i setupen ? slik at lfe signalene blir sendt til suben

  11. #11
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja subben er aktivert også..... Men ikke noe lyd.....

  12. #12
    Newcomer N-EoN sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    29
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nå har jeg koblet en phonokabel fra subben til L/R utgangen det står tape på! Blir lyd i subben, men volumet er konstant!
    Når ej las detta fekk ej KRAFTI latterkrampe!!!! HEHE!!

    Å ej trur forrestn ikkje at du he aktivert sub utgangen på recivern din.. Du må inn på en litn ting oss kalla meny å så må du velge at du he sub.. *VIPS!* Så he du bromlande bass i suben...

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •