Sub fra Cerwin....

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 13 av 13
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    18
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Sub fra Cerwin....

    Hei. Har en sub fra Cerwin vega, har merket litt "støy" fra denne. Denne støyen hører jeg når alt utenom suben er slått av og volumet på suben er stillt ganske høyt, hvor mye støy skal det egentlig komme fra denne da. Den er helt ny også...

  2. #2
    Newcomer PorleN sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    79
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    det kan være egenstøyen fra forsterkeren eller hva det heter...
    men det forstår jeg ikke hvis suben er avslått.. hvilken forsterker har du?

  3. #3
    Active cinema_mort sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    434
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    har hatt cv sub selv, den kom det også noe støy fra. *lav støy* men er det høy susing er det ikke normalt.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    18
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Susingen øker når jeg skrur opp volumet på suben, med suben påslått. Er liksom to lyder,den ene hører jeg når volumet på suben er helt dempet,men når jeg skrur opp volumet kommer det en annen lyd, uten at jeg har noe signal inn på suben

  5. #5
    Intermediate AndreasLie sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    1,063
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    kan godt være at det er støy fra strøm nettet i huset ditt. har du kobla forsterkern i jorda kontakt?

  6. #6
    Intermediate Ole18 sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    706
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Skru ut elementet å se om koblinger sitter som de skal, jeg hadde samme problemet med V-12F høytalere fra Cerwin Vega engang, bare at da var det snakk om diskanten skrudde diskanten ut rigge litt på koblinger så skrudde jeg den inn igjen så funka ting for meg. Er ikke altid så mye som skal til. Det er jo ikke sikkert det er det som er problemet men det skader ikke å prøve...

  7. #7
    Intermediate Jan A M sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    1,343
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av AndreasLie
    kan godt være at det er støy fra strøm nettet i huset ditt. har du kobla forsterkern i jorda kontakt?
    Pleier forsterkere (eller subforsterkere for den del, vet ikke helt hva du tenker på her) å leveres med kontakter med jording da? Hvis ikke er det liten vits i å plugge forsterkeren i en jordet kontakt. Eller hva?

  8. #8
    Intermediate AndreasLie sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    1,063
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    er da ikke så mange som leveres uten jorda kontakt, ikke av det jeg selger ihvertfall.

  9. #9
    Intermediate Jan A M sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    1,343
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av AndreasLie
    er da ikke så mange som leveres uten jorda kontakt, ikke av det jeg selger ihvertfall.
    Er det recievere/forsterkere du snakker om, eller er det forsterkeren som sitter i suben da?

  10. #10
    Intermediate AndreasLie sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    1,063
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Jan A M
    Sitat Opprinnelig postet av AndreasLie
    er da ikke så mange som leveres uten jorda kontakt, ikke av det jeg selger ihvertfall.
    Er det recievere/forsterkere du snakker om, eller er det forsterkeren som sitter i suben da?
    alle tre, men på små rescivere er det jo ikke alltid jorda kontakt da.

  11. #11
    Intermediate geiri sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    2,108
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Test hvor støyen kommer fra først. napp ut subkabelen (Signalkabelen) og hør om støyen er der enda da.
    Er den ikke det så har du trolig en jordingsfeil el i forsterker delen.
    Kan også være kabelen, prøv å skifte den.

    Er støyen der selv etter at kabelen er nappet ut så er det iallefall klart at det er egenstøy fra subben. kan ev prøve ett annett stikk.
    Om det fortsatt er samme ulyd så må du begynne med eliminerings feilsøking på selve subben. Eller rett og slett klage til forhandler.

  12. #12
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    18
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har ikke jordet stikk på forsterkeren,synes det er litt rart egentlig. Har jordet stikk på subben da...
    Men jeg målte spenning i stikk kontakten i sta....da målte jeg en spenning på 236V mellom fasene, og mellom 1 fas og jord 126V og mellom 2fas og jord 206V. Det må jo være dette som skaper feilen min eller??

  13. #13
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    65
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan jo hende det er delfilteret som ikke er som det skal da... hvis det ikke er delefilter på den så er det jo ikke rart det kommer lyd ut av den da

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •