Mangel på dypbass på Romperisteren TST 229?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Mangel på dypbass på Romperisteren TST 229?

    Jeg kjøpte for en tid tilbake en Clark TST 229.
    Dette var uten tvil et stort løft i tillværelsen, men etter litt testing
    kunne jeg konstatere at jeg ikke klarte å kjenne noen "risting" på sinustoner under 30hz... Jeg stusser litt på dette og om dette er en
    ting som er unikt for mitt oppsett eller generelt på disse "små" TST,ene...
    Jeg driver den nå med en kenwood på 300RMS i 8ohm...
    Har også kjørt den på en større Acurus...

    Setter pris på alle svar.
    MVH Sindre

  2. #2
    Intermediate eXa sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2004
    Poster
    2,627
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    har en 229 jeg og, er akkurat det samme hos meg. så det frister litt med en 429

  3. #3
    Intermediate CFD sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    1,054
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg mener bestemt at jeg hører lave toner. Det kan dog være en dårlig forsterker ,men jeg kjørte 25hz innpå forsterkere og da ristet det endel. Forsterkeren er gammel og jeg vet ikke om det jeg kjører inn er det jeg får ut. (Har erfaring ifra billige Elkjøp anlegg som gjør 50hz om til 100hz osv så frykter noe av det samme her)

    Det skal sies at jeg tror min er sprengt siden det kan komme noen rare lyder ifra den ,men jeg vet ikke hva slags Nivå jeg får ifra Subout ifra receiveren som jeg bruker.

    Jeg skal se om jeg kan kjøre noe lavere idag når jeg får plantet rompa mi godt nedi senga hvor den er montert

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takk for alle svar...
    Jeg tror ikke at det er forsterkeren det stopper på... skal visst ha kostet 8tusen i sin tid... Jeg tror personlig at det er transduceren det skorter på.
    Men det var godt å vite at jeg ikke var alene om saken.

    MVH Sindre

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •