Hjelp jeg får bare lyd på 1 høytaler

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Hjelp jeg får bare lyd på 1 høytaler

    hei folkens håper dere kan hjelpe meg med dette problemet. Jeg har eltax silverstone 220w høytalere og 1 cambridge audio a300 forsterker. Problemet er når jeg kobler kablene så får jeg lyd i 1 høytaler og slik rar bass /skurring i den andre hvis jeg skifter høytaler så funker den med så blir det samme skurringen på den andre. Noen forslag på hva jeg kan gjøre for å få begge høytalerene til å funke skikkelig?

    Mvh

  2. #2
    Expert akto sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    6,483
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sannsynligvis en defekt utgang på forsterkeren. Hvis du prøver å bytte om signalkablene fra cd spilleren din; høyre på venstre og omvendt, hva skjer da?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hmm ser ut som på forsterkeren så er left dårlig kontakt eller kaputt når jeg bruker 1 høytaler så funker right men ikke left. på left så blir det slik skuring

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •