Ingen lyd fra sub

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Ingen lyd fra sub

    Hei!

    Jeg har en Dali 100 subwoofer jeg ikke får noe lyd fra, kun en summing dersom jeg skrur volumet bakpå på fult. Har forsøkt de ulike innstillingene uten noen endringer. Kan også nevne at alt har fungert uproblematisk tidligere, men pga. flytting har anlegget ligget på lager en stund og jeg er usikker på om noe har blitt gjort feil når jeg har satt alt opp på nytt. Den er koblet til en Denon AVR-1610 receiver. Legger ved bilde av sub'en.

    Håper noen med litt mer kunnskap sitter på løsningen

    Vedlegg 119306

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    1,245
    Takk & like
    Blogginnlegg
    2
    Nevnt
    5 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Får ikke opp bildet ditt...

    Er du sikker på at sub er aktivert i reciveren i høyttaleropsettet? Skal som regel stå subwoofer yes i speaker setup...Ta også å sjekk OM reciveren har valg for 2channel playback, og at ikke Pure direct funksjonen ikke er påslått- på noen recivere, så deaktiverer disse subben på default, men skal kunne slås på...

    Hvis ikke, så kan det være kabel...
    Dali Mentor 8, Dali Mentor Vocal, Energy Exls12, Dali Fazon Mikro, Dali Ikon5Mk2, Denon AVR-3313, 2XNadC275, Denon DBT-1713UD, X-Box360, Sonos Connect, Samsung UE55F8005, UNNU tv møbel
    Link: http://avforum.no/myhometheater/Zleepyme

Lignende tråder

  1. hk avr 230 ingen lyd :( ?
    By Ruben96 in forum Receivere/forsterkere
    Svar: 3
    Siste melding: 06-26-2012, 17:32
  2. Primare I21, ingen HT lyd - ingen "reléklikk" ved power on
    By mbst in forum Receivere/forsterkere
    Svar: 5
    Siste melding: 11-29-2009, 17:07
  3. Ingen lyd fra SW
    By harald25 in forum Høyttalere
    Svar: 8
    Siste melding: 11-18-2007, 12:24
  4. Ingen sub på tv titting:( Edit: ingen sub i det hele tatt..
    By jan.terje in forum Receivere/forsterkere
    Svar: 17
    Siste melding: 09-13-2007, 09:05
  5. Ingen lyd?!
    By Tommy Nilsemn in forum DIY (Do-It-Yourself)
    Svar: 32
    Siste melding: 12-21-2005, 20:47

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •