Ikke nok futt i mellomtonen på CW CLSC 215

Sponsorer:
Takk Takk:  2
Like Like:  2
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2015
    Poster
    6
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Ikke nok futt i mellomtonen på CW CLSC 215

    Hei

    Har nettopp byttet mellomtonen på den ene høytaleren min, CW cls215, men fremdels, så får jeg ikke skikkelig lyd fra den?

    Lurer på om det kan være delefilteret, men tenkte jeg kunne høre her før jeg kjøper meg et nytt.

    Fikk tatt et bilde og synes at den ene kondensatoren er røken? Eller hva sier dere??

    Den som det står C5 på, ser ut til og ha en buet topp, mens de andre er mer trykket ned, viss dere forstår hva jeg mener hehe
    Vedlagte miniatyrbilder Vedlagte miniatyrbilder -img_20150403_174733-jpg   -img_20150403_174750-jpg  

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    74
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    En slik "kul" på kondensatorer er et klassisk tegn på at den er defekt og må byttes. Ville helt klart prøvd å bytte denne først.

  3. Takk es82mod takket for denne posten
    Liker es82mod har likt denne posten
  4. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2015
    Poster
    6
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takker for svar

    Er det et skjema over hvilke kondensatorer som er i delefilteret eller må jeg skru opp igjen for og lese av akkurat den????

    Redigert: Hvordan takker vi på dette forumet? Prøver og trykke på Takk for denne posten og Lik denne posten, men ingenting skjer?? Jupp, grønne så pokker på detta forumet hehe

    Redigert2: Måtte bare vente litt ser jeg, så kom den hehe
    Sist endret av es82mod; 04-03-2015 kl 20:54

  5. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    74
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Googlet kjapt etter filterskjema, men fant ikke noe, så da må du nok ta ut filteret og lese av verdier på kondensatoren.

  6. Takk es82mod takket for denne posten
    Liker es82mod har likt denne posten
  7. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2015
    Poster
    6
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takker for svar ☺
    Da får jeg skru den ut over helgen og google litt ��

Lignende tråder

  1. CW Clsc 15 element som ikke funker.
    By lordmefett in forum Høyttalere
    Svar: 2
    Siste melding: 01-13-2011, 22:15
  2. Kommer ikke lyd utifra Mellomtonen!
    By n0en in forum Høyttalere
    Svar: 18
    Siste melding: 01-10-2007, 21:37
  3. Cerwin Vega! CLS 215. IKKE CLSC 215
    By Mad Silence in forum Høyttalere
    Svar: 22
    Siste melding: 07-04-2006, 21:52
  4. Skurring fra mellomtonen på JBL E-90
    By HenningHG in forum Høyttalere
    Svar: 13
    Siste melding: 01-01-2006, 22:35
  5. Mellomtonen detter ut :-(
    By Jonten in forum Høyttalere
    Svar: 7
    Siste melding: 12-15-2005, 17:59

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •