Xtz 12 ice går ikke ut av stand by :(

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 12 av 12
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2011
    Poster
    121
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Xtz 12 ice går ikke ut av stand by :(

    Hey, fikk xtz 12 subben min i går, og spilte litt høyt i dag, og etter cert sa det pang og sikringa gikk. Skrudde på strømmen og satte inn ny sikring (samme som før) og nå vil den ikke gå ut av standby Tror ikke det er noe galt med elemente, men er redd for at noe ble kødda til i forstrerkeren... Noen tips?

  2. #2
    Intermediate joakimpatos sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2011
    Poster
    2,105
    Takk & like
    Blogginnlegg
    1
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av 3li.fra.bodø.xD
    Hey, fikk xtz 12 subben min i går, og spilte litt høyt i dag, og etter cert sa det pang og sikringa gikk. Skrudde på strømmen og satte inn ny sikring (samme som før) og nå vil den ikke gå ut av standby Tror ikke det er noe galt med elemente, men er redd for at noe ble kødda til i forstrerkeren... Noen tips?
    tok du på strømmen før du tok på sikringe??

  3. #3
    Intermediate Jan Frode sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    537
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av joakimpatos
    tok du på strømmen før du tok på sikringe??
    Det må vel være en "skriveleif", rekner med at han slo av strømmen først :-)
    Stue: Primare I32 - Primare DAC30 - Sonus Faber Venere 2.5 - Viablue SC-2 - HTPC - Chromecast Audio - Ipad Air - Spotify Premium

    Reserveutstyr/ til salgs: Nakamichi Amplifier 2
    - Arendal Sound 1723 Tower -System Audio Saxo 30 - Onkyo A-9010 - Sennheiser Momentum

    Det er bedre med en god trekant enn en ond sirkel

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2011
    Poster
    121
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Jan Frode
    Det må vel være en "skriveleif", rekner med at han slo av strømmen først :-)
    Liten skriveleif der ja :P Skrudde den av og tokk ut strømledningen før jeg skrudde på sikringa

  5. #5
    Intermediate joakimpatos sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2011
    Poster
    2,105
    Takk & like
    Blogginnlegg
    1
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av 3li.fra.bodø.xD
    Liten skriveleif der ja :P Skrudde den av og tokk ut strømledningen før jeg skrudde på sikringa
    hehe, begynte å lure nå ja :-D
    men det hørtes veldig rart ut, har ikke enda hatt tid til å spille den så røft, ikke det at det er noe plan heller! send email til surround kanskje?

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2011
    Poster
    121
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Lurer på om det har noe med sikringene jeg fikk med, sprengte en som stod i og den andre som fulgte med av samme sort. Så jeg prøvde de andre (men så nå at den jeg hadde i var for 115v) Er ikke noe flink med de sikringene, men jeg tror det er problemet :P

  7. #7
    Intermediate joakimpatos sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2011
    Poster
    2,105
    Takk & like
    Blogginnlegg
    1
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av 3li.fra.bodø.xD
    Lurer på om det har noe med sikringene jeg fikk med, sprengte en som stod i og den andre som fulgte med av samme sort. Så jeg prøvde de andre (men så nå at den jeg hadde i var for 115v) Er ikke noe flink med de sikringene, men jeg tror det er problemet :P
    nærmeste bensinstasjon har som sikringer, husk å ta med den du tok kvelden på å vis den så får du en ny en for en billig penge (4kr elns).

  8. #8
    Expert Ostemannen sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2009
    Poster
    5,350
    Takk & like
    Nevnt
    3 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    kjøp en med samme verdi som den som var i orginalt. Biltema og clas olson har masse.
    Mentor 8 - NAD M50 - NAD M51 - NAD M52 - 2x NAD 275

    Sjekk ut Min Hifi!
    Her er min hjemmekino!

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2011
    Poster
    121
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fikk tak i noen nye, dette var 15A250V, den vil fortsatt ikke gå ut av stand by Er det sånn at jeg må ha T3.15AL250V eller er det noe galt med subben?

  10. #10
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2011
    Poster
    121
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er en til rar ting, når jeg skrur av subben med den knappen bak på, så går effektforsterkeren min som er skrudd av i protection mode! Syntes dette var veldig rart.

  11. #11
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tror du må ha subben til service, kontakt forhandleren.

  12. #12
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2011
    Poster
    121
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Noe annet jeg kan prøve en å finne riktig sikringer? Tenker å prøve den på en annen kurs og litt forskjellig. Lyst til og prøve alt før jeg sender den inn.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •