Muligens defekt Cerwin Vega 12" Sub?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Muligens defekt Cerwin Vega 12" Sub?

    Hei

    Har en Cerwin Vega 12" sub som jeg lurer på om kan være defekt.
    Trenger litt råd ifra noen med god peiling =)

    Problemet er at den spiller VELDIG lavt. Må ha volumet på stereoforsterkeren min på maks og volumet bak på subben på maks. Men til tross for dette så er lyden såvidt merkbar.

    Subben er koblet fra Pre out på nad forforsterkeren min til INN på subben. (bruker RCA-kabel)

    Hva tror dere kan være problemet her? Og er det evt fiksbart selv? (sikring/ enkel bytte komponenter?)
    Feilsøkings tips? (har mulitmeter)
    Hvor mye tror dere det koster og få den fikset av et verksted?
    Kan det være forsterker delen eller må hele elementet byttes?

    Håper at noen tar seg tid til å svare =)

  2. #2
    Intermediate HK_Xclio sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2008
    Sted
    Sørreisa
    Poster
    2,433
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av mojoe
    Hei

    Har en Cerwin Vega 12" sub som jeg lurer på om kan være defekt.
    Trenger litt råd ifra noen med god peiling =)

    Problemet er at den spiller VELDIG lavt. Må ha volumet på stereoforsterkeren min på maks og volumet bak på subben på maks. Men til tross for dette så er lyden såvidt merkbar.

    Subben er koblet fra Pre out på nad forforsterkeren min til INN på subben. (bruker RCA-kabel)

    Hva tror dere kan være problemet her? Og er det evt fiksbart selv? (sikring/ enkel bytte komponenter?)
    Feilsøkings tips? (har mulitmeter)
    Hvor mye tror dere det koster og få den fikset av et verksted?
    Kan det være forsterker delen eller må hele elementet byttes?

    Håper at noen seg tid til å svare =)
    Er det noe som har skjedd plutselig?:P Eller har du foretatt bytte av noe? Flyttet subben? Om subben er sprengt, så har jeg lite trua for att du kan spille musikk i det hele tatt uten å faktisk merke att den er sprengt ^^
    Panasonic VT-50 65" - Klipsch RF-7MKII - RC-64MKII - RS-62MKI - SvS PB13Ultra - Yamaha RX-V3800 - Parasound NC 2250 - HeadFi -> Little Dot MKII - Grado SR80i

    Mvh
    Svein S

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg fikk den av en kamerat som hadde samme problemet.

    Siden jeg fikk den gratis så lurer jeg på om det er noe som kan fikses/verdt å fikse.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2011
    Poster
    46
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du koblet den inn på lfe kanalen eller kansje menyen på forsterkeren du ikje har kikket på

  5. #5
    Intermediate
    Medlem siden
    Nov 2004
    Poster
    725
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvilken forforsterker er det du har da? lest bruksanvisningen i det hele tatt? Sjekk at du har koblet riktig og stilt inn korrekt. Tipper du har gjort noe gæli i tilkoblingene he he

  6. #6
    Intermediate Halvor sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    693
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av mojoe
    Hei

    Har en Cerwin Vega 12" sub som jeg lurer på om kan være defekt.
    Trenger litt råd ifra noen med god peiling =)

    Problemet er at den spiller VELDIG lavt. Må ha volumet på stereoforsterkeren min på maks og volumet bak på subben på maks. Men til tross for dette så er lyden såvidt merkbar.

    Subben er koblet fra Pre out på nad forforsterkeren min til INN på subben. (bruker RCA-kabel)

    Hva tror dere kan være problemet her? Og er det evt fiksbart selv? (sikring/ enkel bytte komponenter?)
    Feilsøkings tips? (har mulitmeter)
    Hvor mye tror dere det koster og få den fikset av et verksted?
    Kan det være forsterker delen eller må hele elementet byttes?

    Håper at noen tar seg tid til å svare =)
    Hvis det bare spiller lavt er det stor sjanse for at feilen er i forsterkerdelen,
    og kanskje forforsterkerdelen/delefilteret i denne.
    Har du mulighet så kan du skru ut forsterker eller element, og forsøke
    å koble element direkte til høyre eller venstre høyttalerutgang på din
    forsterker (ikke spill veldig høyt hvis du ikke har element i kassa), du
    vil da raskt høre om det er noe galt med basselement.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •