Yamaha 315 nyere eller 320??

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Yamaha 315 nyere eller 320??

    Hei Folkens

    Er det noen som har forstått kvifor Yamaha sin YST-SW315 er nyer en 320 ? Skal kjøpe meg Sub til hjemmeanlegget mitt.

    Noen tips til kva eg bør skaffe meg?

    Tenkte meg YST-SW315.
    Men så snakka noen om Focal Chours SW 700 S.

    Noen som har noe formeininger??

  2. #2
    Intermediate Jan A M sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    1,343
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ...øhh... vel grunnen er ganske enkelt at den er nyere da.

    Har Yst-sw320 selv og er godt fornyd med den, men 315 er sikkert oppgradert litt. (og som sagt nyere)

    Hva som er best mellom Yamaha og Focal kan jeg ikke svare deg på....

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    97
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Vurderer sterkt å kjøpe meg en 315. Virker veldig bra til prisen (ca. 3500). Ser ut som 320 er på vei ut. Nesten ingen butikker som har denne lengre.

    Vil gjerne høre erfaringr, dersom noen har hørt 315 (eller 320).

  4. #4
    Newcomer turid-laila sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2004
    Poster
    66
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ein kar hos Yamaha meinte at yst-sw315 var på høgde med yst-sw800 til yamaha, og at vi burde satse på 315.. har høyrt 315, og den er presis og fin! skal ha ein slik sjølv!

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    97
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    et kjapt spørsmål før jeg bestiller meg en sw315. Ser at en del subber har en egen LFE-inngang, mens denne kun har line-in. Er dette noe å bekymre seg for?? (skal jo hovedsaklig bruke den til å spille LFE-signalet).

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •