During fra subwoofer

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 12 av 12
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2011
    Poster
    26
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    During fra subwoofer

    Hei!

    Har nylig kjøpt inn en 5.1 høyttalerpakke (CANTON MOVIE 155 QX). Spiller meget bra etter mine preferanser, men irriterer meg litt over en konstant dur fra subwooferen. Ikke veldig høy, men nok til at det blir litt irriterende i stille deler av filmer. Duren har relativt lav frekvens og forandrer seg ikke om jeg endrer vol. på suben. Den er også uforandret selv om jeg kobler fra subwooferkabel (signalkabelen). Oppstår med andre ord kun ved å koble til strøm (subens støpsel er av den smale sorten, dvs uten jord).

    Noen kyndige som kan fortelle meg hva dette skyldes? Er det noe å gjøre med, eller må den returneres? Setter stor pris på svar!

    På forhånd takk!

  2. #2
    Expert Ostemannen sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2009
    Poster
    5,350
    Takk & like
    Nevnt
    3 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Mener det har med at noe av strømkretsen er jordet. Men er litt usikker.
    Mentor 8 - NAD M50 - NAD M51 - NAD M52 - 2x NAD 275

    Sjekk ut Min Hifi!
    Her er min hjemmekino!

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    266
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg opplevde det samme når jeg hadde ps3 tilkoblet samme støpsel som subwooferen. Kan hende du har noe lignende tilkoblet?

  4. #4
    Intermediate kriss66 sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2009
    Poster
    1,333
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Star1
    Jeg opplevde det samme når jeg hadde ps3 tilkoblet samme støpsel som subwooferen. Kan hende du har noe lignende tilkoblet?
    Evt han kan prøve subwooferen for seg sjøl, hadde et lignende problem med min XTZ 12" Plugger den i en ledig kontakt, da forsvant det. :razz:

  5. #5
    Intermediate b3nd1k sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2009
    Poster
    2,256
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du kan prøve med en bedre skjermet strømkabel, flytte den vekk fra andre signalkabler eller andre strømkabler. Eller prøvde å snu strømkontakten 180grader slik de to strømpinnene endrer plass.
    Min tråd

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2011
    Poster
    26
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Først: Tusen takk for svar. Fulgte rådet om å prøve et annet uttak. Bar suben ned i stuen og koblet den til et ledig uttak.Slo den på, og resultatet var likt. Jevn durelyd... Den skal vel være tilnærmet stille?

  7. #7
    Intermediate b3nd1k sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2009
    Poster
    2,256
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hva er Gain innstilt på? Vis denne er på maks så er det kanskje der problemet ligger.
    Min tråd

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2011
    Poster
    26
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har volum på litt under halvt. Ikke noen egen innstilling for gain. (Den eneste andre innstillingen på selve suben er crossover der jeg har satt delefrekvensen til ca 80).

  9. #9
    Moderator Roger Waters sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    7,048
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Om det er durelyd i den kan subforsterkern være defekt, den skal være helt tyst og kun et signal i elementet når du slår den på. Thats all, håper du får fikset dette.

  10. #10
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2007
    Poster
    188
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av storform
    Først: Tusen takk for svar. Fulgte rådet om å prøve et annet uttak. Bar suben ned i stuen og koblet den til et ledig uttak.Slo den på, og resultatet var likt. Jevn durelyd... Den skal vel være tilnærmet stille?
    Kan høres ut som 50-hz nettstøy. Prøvde du den i et uttak koplet til jord ?
    Hvis ikke , prøv det , og unngå skjøtepadder hvis du kan.
    Er det endring i dure-volumet hvis du tar på signal-inngangen med fingeren ?

  11. #11
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    76
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hadde også dette probleme med en netthandelen sup fra proson.. selv om jeg skrudde den av så var denne lyden, la ikke merke med det med det samme og reiste på ferie rett etter jeg hadde kjøpt den, å når jeg kom tilbake var elementet så varmt at jeg ikke kunne ta på det, var helt gjennomsvidd, tilogmed den dempende ulla som var i veggene på subben va brent, sikker bare tilfeldigt at det ikke begynte å brenne, prøvde å bytte element også, men det brant den like fort opp som det gammle... etter mye om og men med netthandelen fikk jeg beskje om att jeg måtte ha satt det elementet i en sjikkeli krafti bilforsterker å spillt flett av elementet, kunne bare glemme å få noe igjenn av de.. (go netthandelen)

  12. #12
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2011
    Poster
    26
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    @ halvnakke: Har også lurt på dette kunne skyldes 50Hz nettstøy. Koblet den til et jordet uttak, uten noen skjøter. Støpselet til suben har imidlertd ikke jording (av den smale typen).

    Duringen forandrer seg ikke om jeg tar på signal-inngangen med fingeren....

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •