XTZ og Yamaha oppsett (PROBLEM!!) Hjelp - Side 2

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 2 av 2 FørsteFørste 1 2
Viser resultater 21 til 22 av 22
  1. #21
    Intermediate
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    1,128
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Vid total brist av akustiska tilltag i ett rum ska det inte mycket till innan man får buller och bom. Det har jag erfarit själv. Efter jag byggde min bio blev det helt annat.

    Testa med "pure" mode med god inspelad musik. Låter det helt jävligt då? Du mister sannsynligtvis trykk då sub inte får signaler (bara front), men du kan ju åtminstone höra om dina frontar låter illa.

  2. #22
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2011
    Poster
    162
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei.
    Hos meg så valgte jeg å sette frontene som store,med en funksjon som heter ekstra bass i menyen på sub`en i min yamaha 667.
    Satte delefrekvens på 80 hz, og gain på ca 2/3 deler av maks.
    Yamaha har litt lav gain på pre-out, så det er noe du må være obs på.
    Jeg har Dali 104 front og en Eltax Atomic sub 10 tommer.
    Jeg har den lyden jeg forventer av frontene på stereo og kino nå ihvertfall.
    Og ja, jeg vet at min sub ikke er av det beste,men den funker helt ok i mitt lille rom.

Side 2 av 2 FørsteFørste 1 2

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •