Bass problemer

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2010
    Poster
    31
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Bass problemer

    Hei jeg har en XTZ 99 W10.16 og Dynavoice Magic F-6 EX. Dynavoice Magic S-4 EX. Dynavpice Magic C-4 EX. Og en yamaha rx-v665. Jeg har brukt micen til å sette dette opp. Men får ikke opp volumet på suben. Hva er det jeg har gjort galt? Har ikke noe særlig peiling på dette her:-D

  2. #2
    Intermediate B&W Spydeberg sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2008
    Poster
    539
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Hmmm

    Sitat Opprinnelig postet av vdiseth
    Hei jeg har en XTZ 99 W10.16 og Dynavoice Magic F-6 EX. Dynavoice Magic S-4 EX. Dynavpice Magic C-4 EX. Og en yamaha rx-v665. Jeg har brukt micen til å sette dette opp. Men får ikke opp volumet på suben. Hva er det jeg har gjort galt? Har ikke noe særlig peiling på dette her:-D
    Gå inn i oppsettet på Yamahaen og still på crossover til 80 Hz
    Gå inn og juster høyttalere til small.

    Hvis du ikke har måleutstyr kan du sette gain på forsterker til å stå på kl 11.
    Og deretter kan du kjøre kalibrering. Gå inn og still igjen slik at crossover er på 80 og alle høyttalere er satt som small. Dette bør hjelpe.

    Gjør det ikke det, må du flytte litt på subben, justere fase, og prøve deg frem med plassering og måling.

    Lykke til

  3. #3
    Intermediate B&W Spydeberg sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2008
    Poster
    539
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2010
    Poster
    31
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av B&W Spydeberg
    Gå inn i oppsettet på Yamahaen og still på crossover til 80 Hz
    Gå inn og juster høyttalere til small.

    Hvis du ikke har måleutstyr kan du sette gain på forsterker til å stå på kl 11.
    Og deretter kan du kjøre kalibrering. Gå inn og still igjen slik at crossover er på 80 og alle høyttalere er satt som small. Dette bør hjelpe.

    Gjør det ikke det, må du flytte litt på subben, justere fase, og prøve deg frem med plassering og måling.

    Lykke til

    Takk for raskt svar:-D Men hva er gain? og hvor finner jeg den instilingen?

  5. #5
    Intermediate runefalk sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2010
    Poster
    1,294
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av vdiseth
    Takk for raskt svar:-D Men hva er gain? og hvor finner jeg den instilingen?
    Gain er volumet på sub`en.Du kan også stille opp volumet til sub`en et par
    hakk inne på receiveren for og få litt mer bass trykk8)
    PANASONIC TX-P65VT60Y​-Onkyo TX-NR818-Sherbourn PA 5-200 -Sherbourn PA 2-160-Anti-Mode
    2Stk SVS PC12-NSD DSP-Klipsch RF MK2-82/RC64/RS-52/RB-61/Panasonic DMP BDP500
    ,PS3-VAN DEN HUL-Logitech Harmony 900

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •