Problem med HKTS 11 SUB

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2008
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problem med HKTS 11 SUB

    Hei

    Min sub så ut som om den virket, når jeg skrudde på anlegget i dag. Orange lys, når jeg da finner en kilde som skal starte suben, så lyser den hvitt og kommer med et stort DUNK, før den går til orange lys igjen, og så går den til hvitt og kommer med et nytt DUNK.

    Slik gjentar den hele tiden, hjelper kun å skru den helt av med avknappen bakpå.

    Jeg har ikke forsøkt å bytte sikringen, men jeg har sett på den og den ser ikke ut som om den har gått.. Kan det være et forsøk?

    Noen andre ideer hva det kan være?

  2. #2
    Active HFfredd sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    435
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Denne må på service, ta kontakt med utsalgssted eller med Dalens elektronikkservice as | www.dalens.no

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2008
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Var det jeg frykta.. Takk for svar.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •