Sykt bevegelse på xtz sub

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    51
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Angry Sykt bevegelse på xtz sub

    Lurer på hva som kan være galt med subben min. Har en XTZ 99 w12, å i det siste har den begynt å få no inne sykt vandring. På lave volum også.. Går ut fra at den kanskje har blitt sprengt også, i det den lager en skrapelyd når den slår helt ut. Synes det er så rart den flagrer på denne måten når det ikke skulle være nå grunn for store basslag under film.

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    74
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Vel, har du skrudd volumet helt ned på subben, trukket ut phono kabelen og observert om elementet beveger seg? Om elementet beveger ser da, så er det noe galt med subben din. Rører det seg ikke, så kobler du på en liten MP3 spiller via en jack-phono kabel og spill litt musikk mens du sakte drar opp volumet på subben, men ikke for langt opp. Oppfører den seg fint da, så vet du at subben er 100% ok og da ligger problemet lenger opp i signalkjeden din.

    Prøv dette, det er bare gøy med litt feilsøking, lærerikt er det også.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •