Cerwin vegan spiller ikke! :(( - Side 2

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 2 av 2 FørsteFørste 1 2
Viser resultater 21 til 29 av 29
  1. #21
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2010
    Poster
    31
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Roger Waters
    Kanskje delefilteret har gått i stykker, ellers kan du ta batteritesten på elementene dine og se at alt er i orden. Bare å skru dem ut og tar et vanlig batteri med en ledning i begge ender så tar de på pluss og minus polene. Se om det er liv i de. .)
    Hvordan kan man se at delefilteret er ødelagt? Å den batteri testen kan jeg gjøre engang jeg har tid. :P Å det kan ikke være noe helt enkelt som en ødelagt sikring inne i kassa som Lars J skreiv?

  2. #22
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2011
    Poster
    13
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    er kun en sikring på ve-15F(det er den som sitter utenpå) å viss di hadde vert sprngt hadde du fortsatt hørt lyd... det kunne blitt for varmt så noen ledinnger har smelta, men lite sannsynelig. mest trolig er det delingfiltere som har fått det

  3. #23
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    108
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    I værste fall så kan du ha tatt knekken på forsterkeren... Men da skal det låte like dårlig i alle elementene i den samme HT...

  4. #24
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2010
    Poster
    31
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Forsterkeren funker Jeg tror jeg tar en telefon ned til hifiklubben på Kongsberg.

  5. #25
    Expert Ostemannen sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2009
    Poster
    5,350
    Takk & like
    Nevnt
    3 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    høres ut som det er delefilteret som har tatt kvelden.
    Mentor 8 - NAD M50 - NAD M51 - NAD M52 - 2x NAD 275

    Sjekk ut Min Hifi!
    Her er min hjemmekino!

  6. #26
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2011
    Poster
    13
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er nok delefilteret som har flata ut ja

  7. #27
    Moderator Roger Waters sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    7,048
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av veggli_dude
    Hvordan kan man se at delefilteret er ødelagt? Å den batteri testen kan jeg gjøre engang jeg har tid. :P Å det kan ikke være noe helt enkelt som en ødelagt sikring inne i kassa som Lars J skreiv?
    Det er vel ikke noe måte å se det på, men du kan jo se om det er no kondensatorer eller lign som er svidd, eller om det kan være en sikring som sitter der som er gåen. Når du ikke får lyd i elementene er det oftest filteret som et gåent, hører du skurring eller uklar lyd så sjekk elementer med feks batteritesten jeg fortalte om.

  8. #28
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2010
    Poster
    31
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er det dyrt til å få hifiklubben til å bytte filter? :P

  9. #29
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2011
    Poster
    13
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Viss au har forsikring blir det vell gratis, men har du ikke det så må du vertfall regne med 1000 lapp

Side 2 av 2 FørsteFørste 1 2

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •