cerwin vega clsc 15 subwoofer

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2010
    Poster
    13
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Question cerwin vega clsc 15 subwoofer

    Hei har jeg har kjøpt meg en cerwin vega clsc 15 subwoofer men jeg vet ikke hvordan jeg skall koble den på min Nad c 350 forsterker det er en Line level inputt bak i forsterker'n på suben,jeg kjøpte suben brukt, å jeg skulle koble så var det en bit som lå inni dær mann kobler til forsterker?????????:cry:

    dette er kanskje ikke så smart men jeg kobler suben på høytalerutgangen på forsterkeren hva kan eventuelt skje ??

  2. #2
    Expert Ostemannen sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2009
    Poster
    5,350
    Takk & like
    Nevnt
    3 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av CerwinVegals12
    Hei har jeg har kjøpt meg en cerwin vega clsc 15 subwoofer men jeg vet ikke hvordan jeg skall koble den på min Nad c 350 forsterker det er en Line level inputt bak i forsterker'n på suben,jeg kjøpte suben brukt, å jeg skulle koble så var det en bit som lå inni dær mann kobler til forsterker?????????:cry:

    dette er kanskje ikke så smart men jeg kobler suben på høytalerutgangen på forsterkeren hva kan eventuelt skje ??
    Forsterkeren er aktiv. så den kan du ikke bruke høyttalerutganger til å koble i. Du har en rød utgang til venstre bakpå forsterkern som heter "sub-out". Der skal subben kobles i.

    Kan du laste opp et bilde av hva som sitter i subforsterkern`?
    Mentor 8 - NAD M50 - NAD M51 - NAD M52 - 2x NAD 275

    Sjekk ut Min Hifi!
    Her er min hjemmekino!

  3. #3
    Dependent harman/kardon sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Sted
    Nord-Trøndelag
    Poster
    16,409
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Pre out fra naden. Om det er rett bilde jeg har fått opp er det 2 pre out utganger.
    En som det er bro mellom pre out og pre inn.
    Og en der det står pre out.

    Bruk kabel høyre og venstre fra forsterkern og inn på line in left/right på middbassen (CV`n)

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2010
    Poster
    13
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Ostemannen
    Forsterkeren er aktiv. så den kan du ikke bruke høyttalerutganger til å koble i. Du har en rød utgang til venstre bakpå forsterkern som heter "sub-out". Der skal subben kobles i.

    Kan du laste opp et bilde av hva som sitter i subforsterkern`?


    Login | Facebook

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2010
    Poster
    13
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av harman/kardon
    Pre out fra naden. Om det er rett bilde jeg har fått opp er det 2 pre out utganger.
    En som det er bro mellom pre out og pre inn.
    Og en der det står pre out.

    Bruk kabel høyre og venstre fra forsterkern og inn på line in left/right på middbassen (CV`n)


    ja men se på bilde da i den hvite line level inputt så er det en bit fra forsterker'n som ligger for `=?

  6. #6
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du ikke manualen da??
    Om subben har høyttaler terminaler kan du koble et sett høyttaler kabler fra de samme terminaler på forsterkeren som dine høyttalere bruker og til subbens høyttaler terminaler, da er du ferdig.
    ELLER, du kan koble en kabel fra Pre Out 1 på din forsterker til subbens Line Inn inngang, da er du også ferdig.
    (C350 har vel ikke sub out utgang)

  7. #7
    Dependent harman/kardon sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Sted
    Nord-Trøndelag
    Poster
    16,409
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av CerwinVegals12
    ja men se på bilde da i den hvite line level inputt så er det en bit fra forsterker'n som ligger for `=?
    Linken funker ikke selv med f.b åpen

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •