Rar lyd i subwoofer

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 10 av 10
  1. #1
    Newcomer jolly sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    20
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Rar lyd i subwoofer

    Jeg har 3 uker gammel PB12-NSD DSP
    Å i de siste dagene har det vert en rar lyd i denne,
    Lyden kan minne om en slags dirring(klirring) fra elementet
    Fikk testet det godt ut i dag på med høy lyd.
    Satte på en cd med mye bass, å den dirre klirre lyden ble mer tydelig enn selve bass lyden fra subwooferen.
    Det kan høres ut som om noe er løst eller noe
    Den er ikke sprengt hvist noen skulle spørre om det.

    Noen forklaringer på dette?
    Blir en tlf på mandag til lsound

  2. #2
    Expert jakv sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Sted
    Kristiansund
    Poster
    8,645
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan det være at en eller flere skruer er løse, slik at elementet ligger og slår mot baffelen?
    Du kan prøve å stramme skruene og se om det forandrer seg da.

    Alternativt sjekke om bassrefleksrøret sitter som det skal.
    Cambridge 752 BD, Yamaha CX-A5000, Hegel H300, DIY 3xL25D, JBL LS80, JBL LS center, Klipsch RS42 MK2,
    DIY 4xDayton Ultimax 15", 2xBehringer iNuke6000DSP, Sony VPL-HW30, Darbee Darblet, Nexus Player, Toshiba HD-DVD, Get Micro,
    Rega Planar 3 m/Elys 2, Rega Fono

    Livet er mer enn en pakke tørre kjeks

  3. #3
    Newcomer jolly sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    20
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det jeg ikke fikk frem i beskrivelsen min er
    Att trøkket har også forsvunnet,den spenner ikke lengre i sofaen feks.
    Det virker for meg som den rett å slett er ødelagt av en aller annen grunn

  4. #4
    Intermediate Lars J sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    1,089
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sjekk det jakv sier. At du har mistet trykket, men at subben ikke er defekt/"sprengt" kan tyde på at du har lekkasje, eller skruer som trenger litt ettertrekning.

  5. #5
    Newcomer jolly sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    20
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Lars J
    Sjekk det jakv sier. At du har mistet trykket, men at subben ikke er defekt/"sprengt" kan tyde på at du har lekkasje, eller skruer som trenger litt ettertrekning.
    Har prøvd dette
    Kan virke som om elementet er kaputt.??????????????

  6. #6
    Dependent harman/kardon sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Sted
    Nord-Trøndelag
    Poster
    16,409
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Om du har klart det er du en av få som har klart og sprenge et av svs sine subelementer...

    Har du spilt mye høyt med kraftig bass ?

  7. #7
    Intermediate AV-Fallet sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2010
    Poster
    2,287
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan det tenkes at det er noen løse kontakter på innsiden, ikke uvanlig at kabelso som ikke sitter fast kan skape litt trøbbel.

    Prøv å dytt litt på membranet når den ikke spiller, så hører du fort om det er svingspole som har brent seg, eller er dette en slik med elementet skjult på innsiden?

  8. #8
    Expert Ostemannen sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2009
    Poster
    5,350
    Takk & like
    Nevnt
    3 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av harman/kardon
    Om du har klart det er du en av få som har klart og sprenge et av svs sine subelementer...

    Har du spilt mye høyt med kraftig bass ?
    Gratulerer i såfall!!
    Mentor 8 - NAD M50 - NAD M51 - NAD M52 - 2x NAD 275

    Sjekk ut Min Hifi!
    Her er min hjemmekino!

  9. #9
    Intermediate gubben sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    2,832
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er da ikke noe vanskelig å herpe et subelement, SVS eller ikke ;-)
    Full pupp og høy deling med en passe dose forvrengning så brenner/bunner det meste.

  10. #10
    Dependent harman/kardon sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Sted
    Nord-Trøndelag
    Poster
    16,409
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ta kontakt med Lsound...


    Tipper det er ampen som er problemet om det ikke er "sprengt" element.. om det er sprengt skal det lukte "svidd" om en kan kalle lukten det

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •