Trenger hjelp angående nytt surround anlegg

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
 1. #1
  Newcomer
  Medlem siden
  Jan 2011
  Poster
  1
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Trenger hjelp angående nytt surround anlegg

  Hei, jeg er en student som har tenkt og kjøpe nytt surround anlegg, men som har lite peiling på slikt. Anlegget skal brukes til, TV-sjiking(Fotball og TV-Serier), Film, PS3(Brukes som blu-ray spiller) og en del musikk spilling. Trenger et 5.0 anlegg med reciever. Har et budsjett på rundt 5000(+,-)Har sett noen pakker på surround.no, men trenger hjelp til og forstå forskjellene på pakkene. For har funnet en pakke til 4000 mens en annen opp i 6000 og det eneste som er forskjell er reciveren. Lurer på om jeg virkelig trenger den dyreste reciveren eller om det holder med en middels god en?:-) Har sett på disse:
  http://www.surround....-5.0-Black.html Denne følger med en Onkyo reciever.
  http://www.surround....-Black-5.0.html Denne følger med Yamaha reciever.
  http://www.surround....-Black-5.0.html Denne følger med en annen Yamaha reciever.
  Er veldig takknemmelig for all hjelp, tar også imot forslag på andre anlegg:-) Legger med linken hvor jeg fant mine anlegg: http://www.surround....Forsterker.html :-)

 2. #2
  Newcomer Lurve sin avatar
  Medlem siden
  Oct 2005
  Poster
  122
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Når budsjettet er så stramt vil du, etter min smak, få langt mer ut av å gå for et rimelig stereooppsett fremfor et bånn-i-bøtta surroundsystem, som er hva du får for 5000 kroner. Det er mange gode høyttalere på bruktmarkedet, så du burde ikke få problemer med å finne deg et brukbart par til en rimelig penge. Med litt klok plassering av høyttalerne kan du få en svært god stereoopplevelse som vil banke snørra ut av en surroundopplevelse til samme pris.

  Ta en titt på AVtorget, finn.no, rubrikk.no etc. . Når det gjelder hvilke høyttalermerker du skal se etter kommer det an på dine subjektive preferanser. Det er nok mange som vil mene at Klipsch gir bra lyd for pengene til din bruk.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •