Al-1000

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 1 av 2 1 2 SisteSiste
Viser resultater 1 til 20 av 27

Tråd: Al-1000

  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2010
    Poster
    19
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Al-1000

    mangler bass HJELP!

  2. #2
    Newcomer audiooidua sin avatar
    Medlem siden
    May 2010
    Poster
    88
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hehe

  3. #3
    Intermediate Truls sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    1,838
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    enda en som har glemt å smøre inn opphenget på al1000? smør det inn med noe syrlig, som eddik eller ketshup. men husk å ta bort ketshup slik at dte ikke lukter i ettertid, gjenta behandlingen til det blir nokk bass.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2010
    Poster
    19
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    al1000.

    eg har nettopp bytta membranen, støv-hetta å pynte lista rund, skjønner liksom ikke hvorfor eg ikke få bass, men når eg speler gangster musikk da er det bass som det holder, men ikke til techno / trance / pop / rock / kun rap musikk!! hva er dette? ååå eg blir gal! mene smøre inn opphenget?? det er så mangen navn på delene til et element? hva er opphenget??

  5. #5
    Newcomer Postbudet sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2010
    Poster
    128
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvilken forsterker bruker til å drive høyttalerne?

  6. #6
    Expert
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    7,881
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tror kanskje du trenger hjelp!

    Pyntelista er det gummi opphenget du mener her?! Det er ikke noe pyntelist.. det er lista som gjør at membranen kan forflytte seg ut og inn!

    Du skriver at DU har bytta disse delene?! Kan jo være noe idet da ?!

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2010
    Poster
    19
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Postbudet
    Hvilken forsterker bruker til å drive høyttalerne?

    eg bruker 2 stk nad 218! bro kobla. å den nyeste nad c165 forforsterkeren!

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2010
    Poster
    19
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av skorob
    Tror kanskje du trenger hjelp!

    Pyntelista er det gummi opphenget du mener her?! Det er ikke noe pyntelist.. det er lista som gjør at membranen kan forflytte seg ut og inn!

    Du skriver at DU har bytta disse delene?! Kan jo være noe idet da ?!

    ja stemmer det! ja dem er bytta men det er lik lyd som det va da eg leverte dem inn til rep. når eg spiller rap musikk da har eg masse bass! men ikke til techno, trance, pop, eller rock! skjønner ikke dette!! hjelp meg!!!

  9. #9
    Expert
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    7,881
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Rap har jo en tendens til å ha litt overdreven bass da.. samt AL1000 er jo ikke så "bassete" som CV ellers er.

    En anna ting, som jeg ofte opplever med NAD, er at de blir mer "bassfattige" ved å brokoble dem!

    Kan også være at Kilden du bruker er for dårlig! Men noe bass må det jo væra på sanger som Prodigy - Beathe, Infected mushroom - avratz og becomming insane skal du iallefall kunne få fart i bassene.. om det ikke skjer. da er det noe veldig merkverdig feil hos deg :P.

  10. #10
    Intermediate BoGGis sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    1,593
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Denne er vel ganske enkel å svare på kanskje? Jeg tipper det er rompåvirkningen som er synderen her. Rap musikk inneholder ofte bassinformasjon som er dypere enn i de andre sjangerene du nevner og da har du kanskje problemer i bassområdet fra 50-110hz :/ Prøv å bytte plassering!

  11. #11
    Intermediate Duppi dupp sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    1,230
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    om du har hatt elementene ut, så kan det også være fasefeil.

    sjekk med et 9v batteri at begge høyttalerne går samme vei ved å koble ut fra reciver, ledningen + på + på batterier og - på -, da går elementent ut eller inn , sjekk at BEGGE går samme vei

  12. #12
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2010
    Poster
    19
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av skorob
    Rap har jo en tendens til å ha litt overdreven bass da.. samt AL1000 er jo ikke så "bassete" som CV ellers er.

    En anna ting, som jeg ofte opplever med NAD, er at de blir mer "bassfattige" ved å brokoble dem!

    Kan også være at Kilden du bruker er for dårlig! Men noe bass må det jo væra på sanger som Prodigy - Beathe, Infected mushroom - avratz og becomming insane skal du iallefall kunne få fart i bassene.. om det ikke skjer. da er det noe veldig merkverdig feil hos deg :P.
    Hei ja. det kan godt hende at men mister bass ved brokoling av nad 218. men for å si det slik, så har eg hatt et par forsterkere på lånn, for å teste al1000 å den som kom best ut i den pris klassen var nad 218!
    å eg har hatt dc15 v15f hp215, dem har ikke sjanks mot al 1000! men at kilden er dårlig ja kanskje! per dags dato så er det ps3 som musikken kommer fra! når eg kobler opp cd-spiller så er det litt bass!

  13. #13
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2010
    Poster
    19
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Duppi dupp
    om du har hatt elementene ut, så kan det også være fasefeil.

    sjekk med et 9v batteri at begge høyttalerne går samme vei ved å koble ut fra reciver, ledningen + på + på batterier og - på -, da går elementent ut eller inn , sjekk at BEGGE går samme vei

    han som ordna elementene så at han hadde gjord dette!!! han er utrolikt dyktige han som fiksa mine!! så eg stoler på han!! mene det er jo ikke noen problem å prøve det du sa!!

  14. #14
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2010
    Poster
    19
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Truls
    enda en som har glemt å smøre inn opphenget på al1000? smør det inn med noe syrlig, som eddik eller ketshup. men husk å ta bort ketshup slik at dte ikke lukter i ettertid, gjenta behandlingen til det blir nokk bass.
    kossen gjør eg det da??

  15. #15
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2010
    Poster
    19
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av BoGGis
    Denne er vel ganske enkel å svare på kanskje? Jeg tipper det er rompåvirkningen som er synderen her. Rap musikk inneholder ofte bassinformasjon som er dypere enn i de andre sjangerene du nevner og da har du kanskje problemer i bassområdet fra 50-110hz :/ Prøv å bytte plassering!

    Hei ja alså det kan være så lite som det ja hehe mene det som er problemet er det eg har nesten ikke plass til å bytte!! mene hjelper det viss eg tar dem mer eut fra veggen? det du mener??

  16. #16
    Intermediate Duppi dupp sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    1,230
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av al1000.
    kossen gjør eg det da??
    det er vell ment som en spøk å smøre inn

  17. #17
    Expert
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    7,881
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av al1000.
    Hei ja alså det kan være så lite som det ja hehe mene det som er problemet er det eg har nesten ikke plass til å bytte!! mene hjelper det viss eg tar dem mer eut fra veggen? det du mener??
    Har du testet de sangene jeg henviste til ? da skal det iallefall være bass.

  18. #18
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2010
    Poster
    19
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av skorob
    Har du testet de sangene jeg henviste til ? da skal det iallefall være bass.

    nei det har eg ikke enda!! mene når eg teste dem på rap musikk da er det jo en utrolikt fet bass! skjønner ikke dette eg!!

  19. #19
    Intermediate
    Medlem siden
    Jul 2004
    Poster
    1,877
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av al1000.
    han som ordna elementene så at han hadde gjord dette!!! han er utrolikt dyktige han som fiksa mine!! så eg stoler på han!! mene det er jo ikke noen problem å prøve det du sa!!

    Fort gjort å koble feil, samme hvor flink man er.

    Kjør batteritesten. Da får du konstatert om det er høyttaleren som er feil eller ikke.

  20. #20
    Intermediate reimers sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    1,382
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    mitt første par al1000 var kobla feil invendig på terminalen. så - blei + på ene høytaleren. så sørg for å sjekke om + og - er rett på begge høytalerene

Side 1 av 2 1 2 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •