Ingen lyd fra subben

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2010
    Poster
    6
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Ingen lyd fra subben

    Hei, har idag kobla opp deler av mitt nye anlegg som består av CV XLS215 fronter, XLS-6C, og en HFA 18". Frontene driftes av en CXA-10 og Subben, center og kommende bakhøytalere driftes av NAD T747.

    Er helt fersk på dette med å stille inn et anlegg, og jeg har egentlig bare prøvd meg fram helt random, og til sist fått lyd i alt untatt subben. Den lager ikke et pip.

    Noen som kan hjelpe?

  2. #2
    Intermediate r0ver2 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    933
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sjekk kabling, sjekk høyttaleroppsettet i menyen på T747, sjekk innstillingene på subben.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2010
    Poster
    6
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sub står som on på meny, og den er koblet på pre out på reciever og i In L på subben.

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Apr 2005
    Poster
    1,353
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Se om du har noe "plus" setting for sub.

  5. #5
    Expert Ostemannen sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2009
    Poster
    5,350
    Takk & like
    Nevnt
    3 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Se om innstillingene for subben er "lfe+main".

    Subben må stå på "master". Det er en innstilling bakpå subben.

    Kan hende subben er koblet ut når den spiller i stereo. Da må du dobbelsjekke at subben står som "on". Se også hvilken delefrekvens som står på subben og på reciver.
    Mentor 8 - NAD M50 - NAD M51 - NAD M52 - 2x NAD 275

    Sjekk ut Min Hifi!
    Her er min hjemmekino!

  6. #6
    Intermediate buril2000 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    1,863
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fungerer den når du ser film (5.1)?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •