Rar durende lyd i subwooferen, hjelp værsåsnill!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2010
    Poster
    14
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Rar durende lyd i subwooferen, hjelp værsåsnill!

    Heisann!8)

    Jeg kjøpte en brukt Cerwin Vega LW-15X sub for omtrent 1 år siden. Er ikke sikker på hvor gammel den er.

    Denne lager en høy og irriterende durende lyd når strømmen er i og Power står på. Jeg vet at dette ikke har noe med kabelen eller forsterkeren å gjøre, fordi jeg har testet kabelen på annen sub med samme forsterker.

    Når jeg kjøpte den, hang det en kabel på baksiden som var festet på en skrue i den ene enden, i den andre enden var kabelen festet i Speaker inputen på +(dette er også på baksiden av suben). Dersom jeg kobler ut den, lager suben bare en enda høyere durelyd, så jeg lar den stå i slik som der var da jeg fikk den.

    Dette er et problem jeg har letet rundt etter og prøvd å fikse over lang tid, men ingen vet hva som kan forårsake problemet.

    Setter pris på alle kommentarer

  2. #2
    Active
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    378
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Høres ut som strømforsyning problem.

  3. #3
    Newcomer StianLarsen sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    223
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    du har muligens et jordingsproblem.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •