Problem subwoofer

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 9 av 9
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2010
    Poster
    10
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problem subwoofer

    Hej.

    Har fått ett litet problem med å få ordentligt ljud ut av min subwoofer, låter som om ljudet är "långt" bort om man sätter örat intill baselementet. Sikkringen är ok på subben.

    Kan tilläga att det kommer en durring från subbben om jag tar kabeln på kanten av line in på subben, men när kablen sitter i så blir det helt tyst.

    Någon som har någon lösning på detta?

    Förstärkare Onkyo 608
    Subwoofer XTZ 12.16
    Kabel Supra

  2. #2
    Intermediate Espen84 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2009
    Poster
    968
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har det blitt sånn etterhvert, eller har det vært slik hele tiden?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2010
    Poster
    10
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har precis kopplat in subben idag och kört kalibrerings programet på onkyon.

  4. #4
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sjekket volumkontrollen på sub'en?

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2010
    Poster
    10
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeppp, det har jag kollat. Kör jag volymen på max så får jag lite brumling i subben, men låter fortfarande som om det är "långt" borta eller innestängt ljud kan man väl också kalla det.

  6. #6
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kanskje frontene står på large. Sett de på small i så fall.

  7. #7
    Expert jakv sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Sted
    Kristiansund
    Poster
    8,645
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvordan er delefrekvensen på selve suben stilt? Sett denne på max verdi, evt om det finnes en bypass-bryter på suben.
    Cambridge 752 BD, Yamaha CX-A5000, Hegel H300, DIY 3xL25D, JBL LS80, JBL LS center, Klipsch RS42 MK2,
    DIY 4xDayton Ultimax 15", 2xBehringer iNuke6000DSP, Sony VPL-HW30, Darbee Darblet, Nexus Player, Toshiba HD-DVD, Get Micro,
    Rega Planar 3 m/Elys 2, Rega Fono

    Livet er mer enn en pakke tørre kjeks

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2010
    Poster
    10
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har inte helt koll på detta. Men frontarna står på full band har provat å ändra utan forandring

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2010
    Poster
    10
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av jakv
    Hvordan er delefrekvensen på selve suben stilt? Sett denne på max verdi, evt om det finnes en bypass-bryter på suben.
    Har nu satt delefrekvensen på max, men ändå så saknar jag ordentligt ljud. låter helt ihåligt.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •