Har sett tilsvarende tråder her tidligere, men ikke sett noen som gir "det perfekte" svaret. Men tiden går og det kommer stadig nye folk hit vil jeg tro, og stadig nye produkter.

Bygger meg nytt hus og har endelig muligheten til å legge det jeg ønsker skjult. Har derfor satt inn Elko-bokser bak panelen i stua der jeg ønsker høyttalere. Ligner på den her: elhandel.no - Veggboks 1 1/2 S57/100 stender1 .

Stilen i huset ellers blir sannsynligvis Elko Pluss på brytere og kontakter: ELKO Plus .

Spørsmålet er så hva jeg skal kle boksen med for å få den så nøytral og fin ut som mulig. Pr nå tenker jeg at jeg kjøper Elko Pluss hvit boks uten hull, og lager på hull selv og fester noe slikt i boksene: http://www.mamut.net/dynabel/pl7770.jpg fra dynaBel AS. Alternativt kan man ta en slik boks og lakkere hvit: http://www.mamut.net/dynabel/pl8020.jpg .

I tillegg ønsker jeg å samle dette til et panel bak forsterker så usynlig som mulig. Et alternativ er bare et hull i veggen, men selv om det blir tildekket av TV-benk så er det ikke noe elegang. Tenker også å kjøpe en ramme med 3 Elko Pluss-bokser etter hverandre og gjøre det samme som bak høyttalere. Det skal være plass til 4 plugger, altså 2 høyttalere pr. boks.

Et siste alternativ er noe slikt: http://images.channeladvisor.com/Sel...ayHTWP72BW.jpg som lest tidligere her på sidene. Men det er mye jobb å bygge hus så å begynne å teste ut ting fra eBay kan bli slitsomt

Håper på god tips fra entusiastene på avforum.no

mvh
Frode Slettum