Dårlig radiomottak når forsterkeren er slått på

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer E.S.P sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    36
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Question Dårlig radiomottak når forsterkeren er slått på

    Har en effektforsterker og sub i hjulbrønnen i bilen. Når forsterkeren er på blir radiosignalet noe dårligere enn ellers. Noen stasjoner blir værre enn andre. Hva kan dette komme av? Stjeler forsterkeren strøm fra antenne, eller er det signalforstyrrelser som er problemet. Er det noe som kan gjøres for å hindre dette i å skje? Forsterker skal være godt jordet.
    Takker for forslag!

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    17
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøv å jorde antenna bedre. Standard jording er litt så som så, alt etter produsent. God nok jording er ihvertfall alfa og omega for bra radiomottak.

  3. #3
    Newcomer Lfag sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    25
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du skriver ikke hvilken type forsterker du har eller om problemet har vært der hele tiden...
    Selv har jeg en Pioneer og i brukerveiledningen står det: Hvis det oppstår dårlig radiosignal må bryter 5 (mener jeg) slås over...
    Denne sitter på høyere siden av tilkopl.terminalen for høyttalerne. Kan det være en slik på din forsterker også?

    Se på bilde i midten.Der er det ett innfelt hull.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •