"Pop" ved på/av fra forsterker

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Intermediate freddie sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    3,175
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    "Pop" ved på/av fra forsterker

    Har en gammel bilforsterker som alltid har hatt en "pop" eller et lite smell i høyttalerene når den blir slått på/av.
    Er det mulig å ettermontere noe slags softstart eller forsinkelse på utgangene eller er det bare å kjøpe ny om jeg vil slippe problemet...? Forsterkeren gikk nok ut av produksjon for sikkert 8-10 år siden vil jeg tippe.

  2. #2
    Intermediate AndreasLie sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    1,063
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    er mulig å etter monte en liten boks som sinker strømmen til forsterkern når den skrur seg på. Stinger mener jeg at skal ha dette.

  3. #3
    Intermediate freddie sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    3,175
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takker! Fant den i en Stinger-katalog.
    Da gjenstår bare å finne ut hvem som selger slikt, og til hvilken pris...

  4. #4
    Intermediate AndreasLie sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    1,063
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    du får kjøpt stinger blandt annet på Thorsov

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •