Bilforsterker!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 16 av 16
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    50
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Bilforsterker!

    Hei!

    Jeg har kjøpt meg en bilforsterker til å ha i båten.
    Jeg har ingen cd-spiller til å sende signaler til den men har prøvd med mp3 spiller. Jeg koblet en ekstra +pol kabel til der bilstereon skulle gått inn og da skrudde forsterkeren seg på.
    Så koblet jeg til to høytalere til forsterkeren, men det kom ikke noe lyd av den grunn, trenger jeg en bilstereo til å sende ut signaler før jeg kan koble til mp3spilleren?

    Hva må gjøres?

  2. #2
    Newcomer endsiv sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    87
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hallo Palmers, takk for sist...

    Har du husket å skru volumet på mp3 spilleren helt opp? Hvis ikke vil det bli for lavt signal. Bortsett fra det skjønner jeg ikke hvorfor det ikke skulle funke.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    50
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nei, har ikke fått det til å fungere desverre, jeg skal gjøre et nytt forsøk nå i helgen så hadde vært fint hvis noen satt med løsningen!

    Takker på forhånd

  4. #4
    Newcomer ZyNc sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    159
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du prøvd å vridd på gain skruven på forsterkern? (hvis det er en)

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    70
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du skal ikke trenge annet enn +12V på remote kabelen slik du beskrev. Du kan evt høre etter en "liten" lyd i høyttalerene når du slår på forsterkeren. Da skal alt funke!

  6. #6
    Newcomer Synergy sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    112
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvordan koblet du din Mp3 spiller til forsterkeren?

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    50
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av ZyNc
    Har du prøvd å vridd på gain skruven på forsterkern? (hvis det er en)
    Ja jeg har prøvd å skru på gain skruven, men det funket ikke. Hva med low pass og hi pass ? hva skal jeg bruk denne til?

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    50
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Synergy
    Hvordan koblet du din Mp3 spiller til forsterkeren?
    Jeg koblet den i line in! riktig?

  9. #9
    Newcomer Synergy sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    112
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Joda... Riktig det... Skrur forsterkeren seg på da?

  10. #10
    Intermediate drkaos sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Poster
    511
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Synergy
    Skrur forsterkeren seg på da?
    Den skal skru seg på når den får styrestrøm.

    Hva er problemet, at den ikke slår seg på eller at du ikke får lyd?

  11. #11
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    50
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Problemmet er at jeg ikke får lyd.
    Først hadde jeg bare pluss og minus kabler men da skrudde den seg ikke på, leste i manualen at hvis jeg koblet til en "headunit" skulle den skru seg på og jeg prøvde å trekke en kabel fra minus til der "headuniten" skulle.

    Da skrudde den seg på og lyste grønt, men så får jeg ikke noe lyd.

  12. #12
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    123
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg ville sjekket ev. sikringer, at de var i orden. Jeg ville også sjekket at ikke forsterkerens LP filter er aktivert (hvis den har noe) for hvis du spiller feks technomusikk hender det ofte at det tar lang tid før det kommer noe bass i musikken, og dersom forsterkerens LP filter er aktivert, vil du ikke høre noe lyd før det ev. blir bass i musikken. Men du har kanskje prøvd med forskjellig musikk? Sjekk også at høyttalerkabler er festet skikkelig. Hvilken forsterker er det? bare nyskjerrig..

  13. #13
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    50
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Zyb
    Jeg ville sjekket ev. sikringer, at de var i orden. Jeg ville også sjekket at ikke forsterkerens LP filter er aktivert (hvis den har noe) for hvis du spiller feks technomusikk hender det ofte at det tar lang tid før det kommer noe bass i musikken, og dersom forsterkerens LP filter er aktivert, vil du ikke høre noe lyd før det ev. blir bass i musikken. Men du har kanskje prøvd med forskjellig musikk? Sjekk også at høyttalerkabler er festet skikkelig. Hvilken forsterker er det? bare nyskjerrig..
    er en boschmann forsterker fra clasohlson ha ha ha, det er der du får hi-fi.
    skal bare ha den i båten så trengte ikke noe heftig greier

  14. #14
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2006
    Poster
    10
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ehh ett lite forslag

    finn ut hvor lavt gain spenningen på forsterkeren din går, mp3 spilleren din gir neppe høyere amplitude spenning enn 0.725 volt og da er det mulighet for at forsterkeren reagerer på så lavt line in signal.

  15. #15
    Intermediate Cervin sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2006
    Poster
    673
    Takk & like
    Blogginnlegg
    1
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har mp3spilleren din line out? Prøv å heller koble lyden ut ifra denne. Og ta en liten kabel ifra pluss polen, ikke minus polen til å skru den på, signalet ut ifra en "head unit" er i allefall 12v pluss. Så her må du nok gå fra pluss istede for minus. Low pass(LP) og High pass(HP) er hvis du skal dele vekk di høye eller lave frekvensene(lydene). Så denne skal stå på Full Pass hvis det går ann. Prøv eventuelt med en annen spiller.

  16. #16
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    50
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takker for svar og skal gjør mitt beste.

    Skal si ifra hvis det ikke går!

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •