forsterker til CV e-715

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
 1. #1
  Newcomer
  Medlem siden
  May 2005
  Poster
  123
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)

  forsterker til CV e-715

  Hei!

  Jeg skal finne en forsterker til å drive 2x Cerwin vega E-715 i en Dodge RAM. Har sett på diverse forsterkere, men har ikke peiling nok. Spørsmålet er: skal jeg gå for en vanlig klasse AB stereoforsterker, eller en digital monoforsterker og koble sammen de to høyttalerene slik at de blir 4 ohm. Er Lanzar et merke man kan stole på? Har sett på disse modellene fra lanzar: OPTI500x2 og OPTI2000D. Hva vil spille høyest og lyde best?

  Takker for svar, sindre.

 2. #2
  Intermediate AndreasLie sin avatar
  Medlem siden
  Feb 2005
  Poster
  1,063
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  når begge står baki en bil så har vel ikke akkurat stereo effekten så mye å si uansett. det skille også bare 200 mellom dem i pris, så det blir vel egentlig ett fett. lanzar er en forsterker du kan stole på ja. de gir mye og låter bra. absolutt mye for pengene.

 3. #3
  Newcomer
  Medlem siden
  May 2005
  Poster
  123
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  OPTI2000D er en digital forsterker ja? Hvordan er en klasse D forsterker kontra klasse AB? strømmtrekk, uteffekt og lydkvalitet? Vil det være forsvarlig å koble denne forsterkeren direkte til originalbatteriet eller bør jeg skaffe ekstra batteri/kondensator/dynamo?

  -sindre

 4. #4
  Expert pahf sin avatar
  Medlem siden
  Sep 2005
  Poster
  5,906
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  Digitalforsterkere har vel en mye bedre effektivitet i forhold til vanlig ab forsterkere. Kan være greit å sørge for at du har skikkelig batterier fra dynamo,jording til batteriet. Og at dynamoen og batteriet leverer tilstrekkelig til den forsterkeren. Er jo en kraftig forsterker.

Tags for this Thread

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •