X-Box i bil - problem med strømadapter

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 9 av 9
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    39
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    X-Box i bil - problem med strømadapter

    Jeg er ny på dette forumet.. men håper jeg kna få hjelp her. Har kjøpt en BMW 318 med xbox. Denne fungerer helt fint inne på 220V. Har sånn adapter i bilen som gjør 12V til 220V.. men når jeg kobler denne til å trykker på start bare lyser det kort å vifta starter så gir den seg etter 1 sek. Hva er galt? er d adaptere?


    Takk for hjelpen!

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    120
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ting som tyder på det.. Har du sjekket hvor mye strøm dette adapteret ditt gir?.. Er ikke helt sikker på hva xboxen må ha.. Men du kan jo prøve med f.eks ei lampe?.. og sjekke om den lyser?..

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    39
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    smart! tenkte å ta med multimetere ut i morgen for å se.. men siden den gir ut litt strøm og så kutter..for jeg kan sitte å holde knappen inne å den bare skrur seg på så av på så av i evigheter...

  4. #4
    Intermediate Mastiff sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    1,970
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er motoren i gang når du gjør dette? Hvis ikke spenningen holder for omformeren, vil den slutte å gi strøm.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    39
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    motoren er i gang-..men den starter jo..så gir den seg..så starter den..så gir den seg..å når jeg har på TVn i bilen blinker d i skjermen hver gang..men d gjør den kansje uansett!

  6. #6
    Intermediate epifant sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    533
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Mulig Xboxen trekker en ganske høy peakstrøm ved oppstart? Jeg leide et par LAB-gruppen forsterkere for noen år tilbake, og sleit noe vanvittig med å få begge to opp å gå. De trekker nemlig enormt med strøm ved oppstart og stabiliserer seg kort tid etterpå.

    Høres uansett ut som om adapteret ditt ikke er dimensjonert for lasten det skal drive.

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    39
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hmm..det er jo på 300w da.. tror ikke den trekker så mye. Det må være en strømtyv fra sig.tennern til bat. jEG MÅLER BARE 204V ut fra adaptere.. off..nesten lyst til å bare legge noe rett fra bat. og inn i bilen.

  8. #8
    Newcomer bastard81 sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    39
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøv å kople den via tenninga også før du bytter omformer. Tror det er for dårlig kontakt gjennom siguttaket til xboxen.

    Men høres ut som omformeren ja.

  9. #9
    Intermediate Mastiff sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    1,970
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sigarettenneren? (Gjør vampyrkors i luften foran seg!) Det er omtrent det dårligste stedet i bilen du kan ta strøm fra!

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •