Skurring og støy fra fremre høyttallere??

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2013
    Poster
    15
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Skurring og støy fra fremre høyttallere??

    Idag satte jeg på forsterker til høytalerne mine, har byttet ut alle høytalere i alle dører (foran er litt ghetto ettersom de er litt større enn det de skulle være så døra sitter ikke helt fast.) men hvertfall måtte bytte ut spiller fordi den forrige hadde ike 2x2 phono utganger, (pioneer deh 4500bt.) så har nå oppgradert til en ny, husker ikke helt navnet.. Men hvertfall, nå plutselig etter ca.30 min med god lyd og musikk, har det begynt å skurre i fremre høytalere, ikke SÅ høyt, men når jg trykker på pause, så er lyden der, og det er svært irriterende.. Susing... i stedet for å dra kabel til hver og en av høytalerne, dro jeg dem helt til spillern, og koblet dem til kabel diagrammet (dette er gjort riktig). bak har jeg 2 sånne dele greier, som har 3 utganger der strømmen til den ene forsterkern er kobla sammen med jordingen og strøm til den andre forsterkern osv. Men lurer på om det kanskje er der problemet ligger? fordi forsterkerne har ikke ett eget direkte jordingspunkt, men ett mellomledd.

    noen som har noen ideer.. ? og nei har ikke dratt signalkablene ved siden av strømkabelen!

    kan legge ut bilder også om det er ønskelig!

  2. #2
    Newcomer Gargamel_Grusom sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    205
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av matsmete
    Idag satte jeg på forsterker til høytalerne mine, har byttet ut alle høytalere i alle dører (foran er litt ghetto ettersom de er litt større enn det de skulle være så døra sitter ikke helt fast.) men hvertfall måtte bytte ut spiller fordi den forrige hadde ike 2x2 phono utganger, (pioneer deh 4500bt.) så har nå oppgradert til en ny, husker ikke helt navnet.. Men hvertfall, nå plutselig etter ca.30 min med god lyd og musikk, har det begynt å skurre i fremre høytalere, ikke SÅ høyt, men når jg trykker på pause, så er lyden der, og det er svært irriterende.. Susing... i stedet for å dra kabel til hver og en av høytalerne, dro jeg dem helt til spillern, og koblet dem til kabel diagrammet (dette er gjort riktig). bak har jeg 2 sånne dele greier, som har 3 utganger der strømmen til den ene forsterkern er kobla sammen med jordingen og strøm til den andre forsterkern osv. Men lurer på om det kanskje er der problemet ligger? fordi forsterkerne har ikke ett eget direkte jordingspunkt, men ett mellomledd.

    noen som har noen ideer.. ? og nei har ikke dratt signalkablene ved siden av strømkabelen!

    kan legge ut bilder også om det er ønskelig!
    Hvis støyen følger turtallet så skyldes dette stort sett dårlig jording.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2013
    Poster
    15
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    støyen høres så VIDT når jeg kjører, så den blir ikke høyere med turtallet! kan det være spilleren som er gåen? vi gjorde en liten feilkobling istad, vi koblet forsterkeren ved en feil direkte til spilleren, noe som førte til knitring og små smell i høytalerne, etter ett par sånne forsøk fant vi ut at vi hadde kobla til feil side av ledningene på isoen.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2013
    Poster
    15
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Trenger virkelig hjelp..

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2013
    Poster
    15
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •