Lyden kutter i anlegget! hjelp

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2011
    Poster
    1
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Question Lyden kutter i anlegget! hjelp

    Hei,

    I det siste har anlegget mitt i bilen startet å fuske, lyden kutter når jeg starter å skru opp volumet, så for å få høre noe må jeg ha såpass lavt at jeg like greit kan slå det av.

    Utstyret jeg har:

    Sub: JBL GTO 1260 BR (12¨)
    Forsterker: JBL GTO serie 4-kanals forsterker - GTO 754
    2 Høytalere: GTO-938 6x9" 3-veis koaksial høyttaler

    Det følger nå en ny sub med pakken jeg kjøpte, men her er linken til den nye uansett(komplett anlegg):
    JBL GTO Power Pack - Bilstereo.no - BILSTEREOPAKKER


    Høytalerene og suben er koblet til forsterkeren, har forsøkt å koble fra suben, men det gjorde ingen forskjell.

    hvis noen har noe som kan hjelpe meg så setter jeg stor pris på det.

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2011
    Poster
    15
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    sjekk høyttaler kablene.kan være kortslutning mellom kablene et sted.mange forterkere har innebygd kortslutningsvern som gjør at den kutter når den blir overbelastet

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2012
    Poster
    13
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan jo også ha noe med at du kanskje ikke har nok strøm. Den kutter også da. Men selvsagt kan være kablene.

    Men bruker du bare standar batteriet? kondonsator?

  4. #4
    Newcomer vegardxf sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    284
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    bruker du en glass sikring rett før forsterkeren? om du har de så bytt denne og se hva som skjer.
    den kan være gåen selv om den ser ut som den ikke er det
    LG 70UH700. KenKreisel x5. Velodyne EQ-Max12. Denon 3311. ATI AT1807. Rega Planar 3. PS4. HTPC. Sony BDP-S3700.

  5. #5
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    1,248
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Målt spenningen til forsterkeren?
    God nok jording?
    Signalkabler dårlig?
    Sjekk sikring på strømkabel.
    Hvilken bil er dette? Dårlig lading? Batteri?
    Blinker lysene når du skrur opp? eller bare kutter de?

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2008
    Poster
    131
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    for meg høres dette ut som dårlig med strøm!
    du kaan jo sjekke sikringen i motorommet som noen sier her.men er den gåen så er den gåen.er ikke som at den er litt gåen.og får du strøm til forsterker er den ikke gåen

  7. #7
    Newcomer vegardxf sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    284
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av ronny.A
    for meg høres dette ut som dårlig med strøm!
    du kaan jo sjekke sikringen i motorommet som noen sier her.men er den gåen så er den gåen.er ikke som at den er litt gåen.og får du strøm til forsterker er den ikke gåen
    AGU sikringene kan være bare litt gåen. har sett dette mange ganger, og det ender opp i akkurat dette problemet han beskriver. de slipper gjennom strøm, men med en gang det blir litt belastning så mister de kontakten.
    Når det faller ut på så lavt volum som trådstarter gir uttrykk for kan det ikke være for lite strøm. da hadde han heller ikke kunnet starte bilen.

    hadde vært kjekt om trådstarter kan gi en tilbakemelding på om han har testet noe av tipsene som har kommet frem her
    LG 70UH700. KenKreisel x5. Velodyne EQ-Max12. Denon 3311. ATI AT1807. Rega Planar 3. PS4. HTPC. Sony BDP-S3700.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •