Hei folkens.

Prøvde igår og bytte fra min Kenwood spiller til en nyere Pioneer spiller som er litt mer "avansert". Hadde i starten noen problemer med noen kabler som var feil på spiller, men ordnet dette og alt fungerte 100%.

Så når vi skulle stappe spilleren inn (hadde den nesten helt inne) så skulle vi teste en siste gang og sjekke at det enda var ok, selvfølgelig var det ikke det. Når jeg skrur på spilleren så får jeg et "dunk" og "knas" fra sub/høyt også støyer det noe voldsomt i høyttalerne. Subben går også i noen slags "waveforms" på en måte. Selv om volum på spiller står på 0 er det fullt av støy.

Vi testet det meste. Sjekket 90% av alle kablene (så godt som vi klarte i front) og passte på at de satt godt og at ingen kabler "gnisset" noe særlig. Jeg har jo to signalkabler (rød & hvit audio + en liten sånn kabel som sender signal til forsterker slik at den skrur seg på). Vi testet og koble fra sub, og kjøre den "lille-kabelen-med-signal" fra sub og kjøre på høyttaler, men samme problemet.

Vi har testet mer eller mindre alt, men finner bare ikke utav problemet.

Vi prøvde også og koble opp gamle Kenwood spilleren og fikk da også samme problemet. Jeg tenker dette må være noe jordingsstøy e.l ? Men problemet er jo at vi ikke har rørt NOE annet enn kablene som gikk fra Kenwood og puttet de inn i Pioneer´en.. Men det fungerte altså HELT 100% OK før vi begynte å stappe spilleren innover i "racket" om jeg kan si det slik.

2-3 timer feilsøking og komt 0 vei..