Har problem med en eldre yamaha Hjemmekinoforsterker

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    74
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Angry Har problem med en eldre yamaha Hjemmekinoforsterker

    Den er av en eldre type heter noe som Yamaha Rx-v797a RDS

    Når den først funker er den helt konge på lyd å alt

    men i det siste har den begynt å slått seg av å displayet blinker i fronten

    så slår den seg av prøver å starte den av å til går det men av å til slår den

    seg av med en gang jeg har slått på power knappen

    Hva kan være feil med denne???

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    74
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Vil gjerne få fiksa denne den er av den typen jeg mener er den gode gamle sorten av yamaha

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    74
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Trenger noen til å se på saken min om yamaha forsterkern

    Trenger noen til å se på saken min om yamaha forsterkern

  4. #4
    Active
    Medlem siden
    Nov 2008
    Poster
    463
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Helt umulig å si hva det kan være som gjør at den går rett i protect-mode. Høres ut som en kortslutning et sted. Prøv evt. å koble fra alle kabler og se om den fungerer da, deretter kan du koble til en etter en kabel og teste mellom hver.

  5. #5
    Guru Snickers-is sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    11,171
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er vel bare å overlate problemet til dem som har solgt den til deg. De har jo påtatt seg ansvar for å gi deg kompetent support gjennom forhandleravtalen.

  6. #6
    Intermediate Gwandarion sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    4,126
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det holder med èn tråd om dette problemet, jeg har flyttet de nyopprettede tråden hit.

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    74
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan det være at det ligger kobber tråder inne i terminalene et sted???

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •