Hjelp! Nettstøy?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 10 av 10
  1. #1
    Newcomer Fisk1 sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    116
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Hjelp! Nettstøy?

    Hei!
    Håper noen kan hjelpe meg!
    Jeg har nettstøy i anlegget mitt. Følgende utstyr er koblet sammen:
    Blue-ray; Pioneer BDP-51FD, forsterker; Pioneer VSX-LX70 og en effektforsterker; Parasound HCA 1206. Denne er brokoblet og blir brukt til frontene; JBL S412PCH. Sistnevnte er aktive HT (driver bassen). Disse har støpsel uten jordingskontakt. Resten av HT blir drevet av LX-70. Vil det være til hjelp å bytte kabel og støpsel med jordtilkobling og koble jord til HT-forsterker eller er dette fyfy??? I tillegg er det koblet til en prosjektor; panasonic PTA-E700 via HDMI og en kabeltv-boks med galvanisk skille.
    Internkabling er stort sett gjort med Supra kabler med trippel skjerming.
    Har i tellegg en "strømrenser" Monster HTS 1000 og strømkabler er FAT LMC med Furutech plugger.

    Se forøvrig min hjemmekino dersom du lurer på mer utstyr:
    http://avforum.no/minhjemmekino/show.php/Fisk1

    Håper noen har gode forslag! :-D

    Mvh
    @rnef

  2. #2
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Akkurat hvilken type støy er det? Er det fra kjøleskap osv?
    Enten utskifter du gamle typer lysbrytere, kaster alle dimmere (mange hifi apparater er veldig følsomme for disse) osv, eller du kan prøve LCAudio sitt nettfilter, det er meget effektivt.

  3. #3
    Newcomer Fisk1 sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    116
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Nettstøy

    Hei og takk for svar. Støyen er svak during. Har egen 16A kurs til stereoen. Har også noen dimmere. Skal prøve å ta de bort. Vil det ha noe å si at jeg har noen få gamle brytere på en annen kurs?

  4. #4
    Intermediate Denonbuster sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2008
    Poster
    2,513
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er det i fronthøyttalere det støyer?

    Du kan jo teste med å bare ha på forsterker, for så å skrue på/av hvert enkelt komponent for å finne kilden.

  5. #5
    Newcomer Fisk1 sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    116
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Nettstøy

    Jepp. det er bare i frontene det støyer. Når alt er avslått støyer det i de aktive frontene, men svakere.

  6. #6
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Om du ikke hører noe fra de bryterne på den andre kursen er det sikkert ikke noe problem, men du kan jo slå av kursen i sikringsskapet og teste.
    Jeg vil kanskje tro det er dine dimmere, da må du kanskje bytte til en annen type.....
    During, det kan kanskje være transformer støy fra dine aktive høyttaleres transformer? Prøv å snu nettstøpslet på dine høyttalere og hør om det hjelper, det gjør det sikkert ikke. LCAudio lager også et DC filter, kanskje det hjelper...
    Om støyen varierer igjennom dagen er det kanskje andre ting der spiller inn....
    Jeg har aldrig opplevd noen som helst form for støy med min forsterker....

  7. #7
    Intermediate Denonbuster sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2008
    Poster
    2,513
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøve å koble fra signalkabelen på de aktive frontene.
    Er det fortsatt støy, kommer det jo fra disse. (Frontene)

  8. #8
    Newcomer Fisk1 sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    116
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Nettstøy

    Hei igjen!
    Det kan faktisk se ut som m støyen kommer fra Parasounden?? Er det noe å gjøre med? Er det da trafosøy fradenne? Prøvde å koble FrontHT bare til LX-70 og da er så å si all støy borte!!, men mister "trøkket" som Parasounden gir. Har og tatt ut alle dimmere, og det hjalp ikke.

  9. #9
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har Parasounded jordet støpsel kan du jo prøve en annen kurs, ellers må du prøve den i et ikke-jordet støpsel (eller om Parasounden har en "Groud Lift" bryter bak da prøv den), eller, bare for moro skyld, prøv noen andre signalkabler.

  10. #10
    Newcomer Fisk1 sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    116
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Nettstøy

    Hei og takk for alle gode forslag. Ser nå ut til at det er HDMI-kabelen til prosjektoren som er problemet. Når jeg tar ut denne forsvinner nesten all støy.. Har jeg for dårlig kabel? Har en Clas Ohlson kabel som er 10 meter lang?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •