Hei, ett problem med cv cls215.

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 10 av 10
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2009
    Poster
    7
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Hei, ett problem med cv cls215.

    Hei der!

    Vel, dette så ut som ett fint forum, og jeg trenger desverre litt hjelp.

    Om noen veit åssen dette problemet kan bli fiksa, vær så snill og fortell meg xD

    Right to the point.

    Jeg har kobla ett par med cerwin vega cls en 2,6kw cv effektforsterker, samt til en NAD c 165BEE forforsterker.

    Problemet er når jeg spiller høyt, sånn at den Protection lys greia på cv forsterkern går på middels. så plutselig forsvinner diskanten helt, eller ikke helt, men den blir veldig svak, veldig. For og fikse dette må jeg altid skru ned alt volumet, så skru opp igjen for at diskanten skal være ok. Men så går den igjen..
    Har ikke hatt dette problemet før, skifta sikringer for en uke siden til noen rævva sikringer. Veit ikke om det kan være det.

    Kan dette være noe jeg har kobla feil, eller noe med sikringene?

    Hjelp ville jeg satt veldig stor pris på.

    God sommer :]

  2. #2
    Expert
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    7,881
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Da spiller du kanskje litt i overkant da . Er kilden bra da ? tenker da på mediet du spiller ifra.

    CV har sine begrensninger de også....

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2009
    Poster
    7
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av skorob
    Da spiller du kanskje litt i overkant da . Er kilden bra da ? tenker da på mediet du spiller ifra.

    CV har sine begrensninger de også....
    True, spiller de fra en pc

    Har aldri hatt problemer med og spille høyt før, nå spiller jeg bare halvaprten av det jeg har spilt før, og enda så fucker diskanten seg opp :/

  4. #4
    Expert
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    7,881
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvor mye har du gaina CV forsterkern da ? Mener å huske den ikke liker å stå noe over 50% iallefall... rett opp er helt greit .

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2009
    Poster
    7
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av skorob
    Hvor mye har du gaina CV forsterkern da ? Mener å huske den ikke liker å stå noe over 50% iallefall... rett opp er helt greit .
    Takk for svar igjen!

    Rundt 60-70%

    Den fucker seg på 30-40% og. :<

  6. #6
    Expert
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    7,881
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hmm.. er det bare en høyttaler? Forskjellige sanger? Om det kun er en høyttaler, så kan det være delefilteret som er litt gefucked .

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2009
    Poster
    7
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av skorob
    Hmm.. er det bare en høyttaler? Forskjellige sanger? Om det kun er en høyttaler, så kan det være delefilteret som er litt gefucked .
    Nah, er to.

    Og spiller jeg høyt så kutter diskanten ut på omtrent alle sangene jeg har

    Du trur det ikke kan være sikringene? Siden de sikringene jeg har nå er dritt.

  8. #8
    Expert
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    7,881
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hmm.. syns det er merkelig iallefall, fordi da burde de heller takket for seg..

    Men det er ofte et tegn på at du burde skru ned da... Når du får CV ampen til å gå inærheten av protection, så tror jeg du spiller høyt nok :P. hehe

    Uansett, flott sett du har der, men syns det problemet ditt er litt merkelig.. hmm.. har du satt bassextension saken bak på CV forsterkern til FLAT?!

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2009
    Poster
    7
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av skorob
    Hmm.. syns det er merkelig iallefall, fordi da burde de heller takket for seg..

    Men det er ofte et tegn på at du burde skru ned da... Når du får CV ampen til å gå inærheten av protection, så tror jeg du spiller høyt nok :P. hehe

    Uansett, flott sett du har der, men syns det problemet ditt er litt merkelig.. hmm.. har du satt bassextension saken bak på CV forsterkern til FLAT?!
    På bassboost greia ja, den står helt nederst på FLAT ;p

  10. #10
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2009
    Poster
    109
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    er det dumt og ha den bass boost greia på fult?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •