Lyd forsvinner fra forsterker.

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer krolsen91 sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    258
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Lyd forsvinner fra forsterker.

    Hei.

    Jeg har en NAD 2700 og en 2600 som er brokoblet til hver sin høyttaler.
    Problemet er at lyden forsvinner fra 2600 etter ca. 10 min. Jeg hører at det kommer svak lyd, av og til kommer det litt høyere lyd og litt knitring.

    Skrur så av og på forsterkeren igjen, så er alt normalt. Har ikke opplevd at lyden forsvinner igjen etter "reboot", men vil få fikset det så fort som mulig.

    Jeg vil ikke levere den til rep. hvis jeg kan fikse det selv.

    Noen som har en anelse om hva som kan være galt? Det er jo en gammel forsterker, kansje en kondensator feil? Dårlige loddinger?

    -Så nå at jeg kanskje posta i feil kategori! Kan mod flytte hvis det er feil?-

  2. #2
    Dependent harman/kardon sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Sted
    Nord-Trøndelag
    Poster
    16,409
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kansje du har tømt forstekeren for lyd etter 10 min ... :-O hehe


    Få noen med egnet måleutstyr til og sjekke om det tapes kraft på høytaler terminalene.
    Volum må da selfølgelig stå på samme nivå.


    Gå over til Bi-amp og se om problemet løser seg.

  3. #3
    Newcomer krolsen91 sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    258
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan alltids ta med forsterkeren på skolen for å måle (tungvindt). Må man bruke oscilloscope eller kan man måle med multimeter?

    Bi-amp vil ikke funke, men kan koble om uten å koble i bro. Så jeg får testa begge kanalene.

  4. #4
    Dependent harman/kardon sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Sted
    Nord-Trøndelag
    Poster
    16,409
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Bi-amp krever at høytaler har Bi-wire terminaler.
    Bi-amp krever at forsterker har pre out, og at du bruker Y-ledd.


    Har ikke peiling på hva det måleinstrumentet kalles da jeg ikke er elektikker.

    Får ikke lånt med måleinstrument hjem fra skolen da ?

  5. #5
    Newcomer krolsen91 sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    258
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    HT har ikke mulighet for bi-amp.

    Må vel bruke oscilloscope til å måle med, men de vi har på skolen er like store som forsterkeren. Finnes små tror jeg, men skolen trenger ikke sånne.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •