HarmanHouse introduserer deres største demo-opplevelse!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
 1. #1
  Active Reksen sin avatar
  Medlem siden
  Nov 2005
  Poster
  408
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  HarmanHouse introduserer deres største demo-opplevelse!

  Sakset fra portfolio.com og oversatt ved hjelp av google og meg:

  Dubai, De forente arabiske emirater, 7. Januar 2009 (BUSINESS WIRE)

  Harman International Industries Inc. sa i dag at de har innviet sitt største audiovisuelle utstillingslokale så langt i Dubai Mall i samarbeid med sine partnere, HarmanHouse. Det 1500 kvm store anlegget er den største AV-opplevelsen i Midtøsten og hjem til et utvalg av ledende audiovisuelle merker som Harman Kardon, JBL, Infinity, Samsung, AKG and Becker.

  Det nye "eksperimentelle utstillingslokale" redefinerer prosessen med å velge audiovisuelle produkt gjennom interaktive demorom og tematiske produktmiljøer. Butikken tilbyr AV-entusiaster anledning til å oppleve verdens flotteste merkevarer presentert og vist i ulike skreddersydde miljøer.

  Dubai har alltid vært et viktig marked for oss, og har bevist sin betydning gjennom forskjellige kunde responser, sier Dinesh C. Paliwal, Harman's styreformann og administrerende direktør som har gjort hans innvielses tur til regionen for åpningen. HarmanHouse teamet har vært i utvikling og de har vært flinke til å formidle våre merkevarer og dermed økt populariteten i regionen. Gjennom åpningen av dette utstillingslokalet viser vi vår tillit til De Arabiske Emirater, og gir våre kunder der en del av de mest innovative opplevelser HarmanHouse har å tilby."

  "Det nye utstillingslokalet vil bli ett nytt bevis på Harman's lange og innovative dyktighet i AV-teknologi", sa MA Fadavi - Managing Director, Harman Midtøsten. "Dette revolusjonerende konseptet er vårt svar på hvilken fenomenal interesse kundene viser mot våre produkter. Vi vil gjenoppta vår forpliktelse til AV med åpningen av 100 HarmanHouse butikker i regionen i de neste 5 årene."

  Det nye HarmanHouse utstillingslokalet er en smart integrering av teknologi, komfort og dekor. Butikken er utstyrt med innovative demo-konsepter inkludert en stue, tematiske Jacuzzi og badekar utstillinger, kjøkken, hage, konferanserom og Synthesis kino tilbyr en autentisk kinoopplevelse. Demolokalet ligger i hjertet av motegaten i Dubai Mall og kan vise frem en rekke high-end-produkter som JBL Everest og JBL K2.

  Bortsett fra det nylig lanserte utstillingslokalet i Dubai Mall, så kan man finne HarmanHouse showrooms på disse plassene:

  Sheikh Zayed Road
  Mall of Emirates
  Dubai Festival City
  Deira City Centre
  Al Nassr Square
  Abu Dhabi; Marina Mall and Sharjah - City Centre.


  Om HarmanHouse:

  HarmanHouse er en markedsleder innen hjemmekino, PA, og multimedia for bil med deres line-up av verdens ledende audiovisuelle merkevarer inkludert JBL, Harman Kardon, Infinity, Samsung, AKG, Becker og MAFCO. Dette er merkevarer som trekker strøm i over 70% av verdens opptaksstudioer, og mer enn 75% av kinoer over hele verden bygd i de siste 20 årene, og er inkludert i premium biler fra produsenter som BMW, Land Rover, Rolls Royce, Mercedes Benz, Lexus og Mini Cooper.  Om Harman International:

  Harman International (Harman International) designer, produserer og markedsfører et bredt spekter av lyd og multimedia produkter for bil-, forbruker- og profesjonelle markeder. Selskapet har en sterk tilstedeværelse i Amerika, Europa og Asia og sysselsetter rundt 11.000 mennesker over hele verden. Den internasjonale Harman-familien består av merker som AKG, Audioaccess, Becker, BSS, Crown, dbx, DigiTech, Harman Kardon, Infinity, JBL, Lexicon, Mark Levinson, Revel, QNX og Soundcraft and Studer. Selskapets aksjer omsettes på New York Stock Exchange under symbolet HAR.

 2. #2
  Active Reksen sin avatar
  Medlem siden
  Nov 2005
  Poster
  408
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Klarer dessverre ikke å finne noe særlig til bilder på nettet!

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •