Har problemer med litt uklar lyd i høytalere (stereo bare :D)

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer Vegardb15 sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2008
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Har problemer med litt uklar lyd i høytalere (stereo bare :D)

    God dag :P

    jeg har problemer med at lyden er liksom litt ulmen. litt mono aktig.

    Anlegget:
    Reciever: Sony STR GX390 FM AM Audio Reciver

    Høytalere:

    2x 100W Sony SS E212

    Anlegget er noe gamle greier sikkert 2% av de på forumet har hørt om men det er ikke så nøye.

    anlegget funket fett når det før i tiden var koblet til en cd spiller som som hørte til forsterkern. høytalerne hører også i sammen med forsterkern.

    jeg ville ha litt bedre lyd i bærbar PC'n min (Acer Aspire 5920G vis det har noe å si)

    så jeg stakk innom Expert og kjøpte en 5 meter lang Minijack til 2xRCA kabel elns. den kostet meg 89kr.

    når jeg koblet den på hjemme fikk den liksom ikke samme lyden. den ble litt mer uklar. diskanten vil ikke helt fram. er liksom ikke så veldig ille som dere tror men det er ikke som det skal vere. høytalerene er ikke så bra på de harde slagene i musikken.

    måten jeg har koblet den på er slik:

    Først og fremst forsterkern koblet til 230V :P
    så tok jeg en høytaler kabel fra + og - til + og - på forsterkern. samme på andre høytaleren. på forskerkern er det mulig med 4 høytalere på 2 "kanaler" eller hva jeg skal kalle det. begge høytalerne er koblet på "A" kanalen.

    så tok jeg den kabelen jeg kjøpte på expert og koblet den i minijack inngangen på pc'en og deretter inn på Phono inngangen på forsterkern.

    er det noe jeg har gjort feil????

  2. #2
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, du har koblet den til platespiller inngangen på din receiver, ikke smart!
    I den sitter der en equalizer der korrigerer for pickuppens frekvenskurve.
    Skift til en linje inngang, "CD", "Tape Inn" "Aux" f.eks.

  3. #3
    Newcomer Vegardb15 sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2008
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    tusen takk...

    funker fett nå.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •