Hifi huset nye lokaler?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
 1. #1
  Newcomer
  Medlem siden
  Oct 2007
  Poster
  57
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Hifi huset nye lokaler?

  Har lest på nett sidene til hifihuset at de har åpnet i nye lokaler, er det noen som har vært der? Har Andre noen gode åpnings tilbud? Hvordan er lokalene har han laget noen gode demo rom?

 2. #2
  Intermediate
  Medlem siden
  Nov 2007
  Poster
  670
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Var innom der idag.

  Lokalene er store og fine, men han trenger nok noen uker for å komme i orden. Demorommet er under oppbygging, men trenger tydeligvis litt jobb. Blandet annet måtte gulvet stives opp.
  Tror at det blir meget bra der om en måned eller to. Foreløbig sleit de litt med at lageret de hadde blitt lovet ikke var ledig ennå, så det var en del ting de ikke hadde der, og en del ting som tok opp unødvendig plass inne i butikken.
  Når lageret kommer blir det mye mer plass i butikken. Og lokalene er store! BLir nok fler demorom der etterhvert. Butikken har hvertfall blitt mye finere og bedre Nå har man jo plass til å gå og se på alt snackset de har stående

  Akkurat nå prøver han å få ut mest mulig av alt det brukte han har stående, så hvis du vil gjøre et kupp er det bare å reise dit å ta seg en titt. Ellers gir han jo som vanlig meget god pris på det meste han selger

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •