Sagem-tuner og Denon AVR-1508surr.

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2008
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Sagem-tuner og Denon AVR-1508surr.

    Heisann.

    Jeg har en Riks-tv hd-tuner fra Sagem og en denon AVR-1508 surround reciver. Både forsterkeren og tuneren har HDMI-ut\innganger. Jeg har prøvd å koble tuneren sammen med forsterkeren for å kunne få surround-effekten fra filmer o.l som blir sendt. Jeg kobler da tuneren på HDMI tv-inngangen på Denonen og fra HDMI tv-utgangen og opp til tv'en.. Når jeg da setter denonen på tv innput, så kommer det kun bilde og ingen lyd på tv'en og ingen lyd i annlegget..
    Det er helt sikkert bare noen innstillinger på forsterkeren som er feil, men det er ikke bare bare å stille inn disse.. Har lest bruksanvisningen opp og ned, men finner ingenting om akkurat dette. Noen som kjenner disse forsterkerene, evt har vert borti noe lignende..?

  2. #2
    Active
    Medlem siden
    Nov 2007
    Poster
    366
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du burde jo fått lyd, men, på get sine dekodere sendes det ikke surround i HDMI pluggen, man må bruke Coax. Prøv det.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2008
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Shpongle
    Du burde jo fått lyd, men, på get sine dekodere sendes det ikke surround i HDMI pluggen, man må bruke Coax. Prøv det.
    Ja, burde jo det.. Er kun HDMI og vanli phono kontakter :-?

  4. #4
    Active
    Medlem siden
    Nov 2007
    Poster
    366
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Får du lyd i tv når du kobler direkte i den? Hvis ikke må du gå i innstillingene på Sagem tuneren.

  5. #5
    Newcomer Reiny sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2008
    Poster
    73
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Skal ikke se bort i fra at det er Sagem-tuneren som har årsaken... Grundig`n er litt letter å ha med å gjøre ofte. Du har ikke mulighet å teste med en sånn?

  6. #6
    Active
    Medlem siden
    Nov 2007
    Poster
    366
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Om du ser på de phonokontaktene er den svarte S/PDIF - det er coax digitalutgang for lyd.
    http://www.media.allerinternett.no/p...48&frame=0&ee=



    Gå også i innstillinger og sett "digital lydutgang" til hjemmekino.
    http://www.media.allerinternett.no/p...27&ee=&frame=0



    Og som nevnt tidligere så er HDMI kun for bilde og evt stereolyd til tv. Du må bruke S/PDIF for å få AC-3. Boksen støtter også DTS.
    RiksTV - Sagem ITD91HD3

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2008
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Shpongle
    Om du ser på de phonokontaktene er den svarte S/PDIF - det er coax digitalutgang for lyd.
    http://www.media.allerinternett.no/p...48&frame=0&ee=



    Gå også i innstillinger og sett "digital lydutgang" til hjemmekino.
    http://www.media.allerinternett.no/p...27&ee=&frame=0



    Og som nevnt tidligere så er HDMI kun for bilde og evt stereolyd til tv. Du må bruke S/PDIF for å få AC-3. Boksen støtter også DTS.
    RiksTV - Sagem ITD91HD3

    Bingo! Trodde lyden også ble sendt via HDMI, men der tok jeg feil gitt.. Må bare skaffe meg en coax nå, så er saken fikset

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •