Ser flere som har vært å lyttet på utstyr rundt om "husker" alle modeller og typer av kabler som er brukt.
Er det slik at man går rundt å skriver ned alt dette og tar med i betraktningen av nye høyttalere?
Er det ikke slik at når man skal kjøpe høyttalere så tester man høyttalerne opp mot hverandre, og ikke kablene, kilder og forsterker? Så klart kan forsterkere, kilder osv farge lyden mye, men skal det ha noen hensikt å få en skikkelig høyttalertest må man jo ha samme utstyr tilkoblet dem.

Altså, gjør folk seg en bjørnetjenste ved å høre på høyttalere hos diverse sjapper uten å ta dem med hjem å få testet dem? Spiller man noen høyttalere i et testrom, er jo det rommet som oftest laget for optimal lyd, og kanskje med kilde, kabler og forsterkere som er bedre enn det man har selv.
Alle kan jo ikke låne med seg høyttalere hjem, så hva gjør man da?
Har man hørt 5 forskjellige høyttalere der 2 par er på samme anlegg, men resten er på andre anlegg så står man i gjen med et helhetsinnstrykk, ikke et høyttalerinntrykk.
Hva er den beste fremgangsmåten for å få et best mulig resultat av en lytterunde? Spesielt der man ikke har mulighet til å ta utstyret med seg hjem (av forskjellige grunner).
Skriver man ned alt etter en slik runde så sitter man jo igjen med 5 høyttalerpar, 4 forsterkere, 4 kilder og en masse kabler, og det hjelper en jo nødvendigvis ikke i en rett beslutning?