Oppskrytt med B-wiring?? - Side 2

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 2 av 2 FørsteFørste 1 2
Viser resultater 21 til 22 av 22
 1. #21
  Expert da-ty@online.no sin avatar
  Medlem siden
  Sep 2004
  Poster
  5,595
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av ask4me2
  Stønn, enda en Bi-Wire tråd....

  Den største gevinsten ved Bi-wire, er det vel strengt tatt de som produserer og driver butikk og selger og tjener penger på slike kabler som ser mest til.

  De hørbare effektene av å lage veien to høytalerkabler lenger enn laskene mellom delefilterene på bass og mellomtone og diskant på høytaler terminalene er vel ofte ganske liten, og det er vel ganske omstridt om det har noen hørbar effekt i possitiv eller neggativ rettning. (det trenger jo ikke bare være possitivt dette?)

  Lydmessig begynner vel ikke bruk av ulaskede bi-wire terminalene på høytalerene noe serlig før man bruker to effekt forsterkere og bi-amper med hver sine køytalerkabe parr. Da reduseres noe av forsterker forvrengningen fra driftinga av effekt hungri bass systemets og hva dette kan hørbart forstyrre, opp de mere forvrengnings hørbare områdene i mellomtone og diskant.

  Problemet med de hørbare effektene med bi-wire+bi-amp løsningen, er igjen om den lydmessige gevinsten med det, sammen med pris av dette igjen gir en gevinst, hvis man tar utgangspunkt i og sammenligner med en dyrere og bedre effekt forsterker til samme pris som bi-amp løsningen.

  Det blir fort ganske komplisert og umulig å gi en fasit på hva som i praksis blir den beste løsningen med de forskjellige oppkobblings og forsterker metodene, da ulike forsterker konstruksjon og høytalerenes egenskaper i bass osv fort vil kunne variere mye og lydmessig påvirke forskjellig.
  Takk

 2. #22
  Moderator ask4me2 sin avatar
  Medlem siden
  Aug 2004
  Poster
  5,138
  Takk & like
  Nevnt
  5 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Uten kontrast, får man ikke med seg alle detaljene.

Side 2 av 2 FørsteFørste 1 2

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •