Får mye lavere signal til subben ved tilkobling av komponenter

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 11 av 11
  1. #1
    Active defo sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    372
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Får mye lavere signal til subben ved tilkobling av komponenter

    Hei.

    Sitter her å prøver meg ut med et Reckhorn F1 aktivt delefilter og en Behringer 1124 parametisk eq. Men det er noe som irriterer meg noe grenseløst og det er at ved tilkobling av et eller begge nevnte komponenter så synker signalet til subben dramatisk.

    Noen tips til hva som kan være årsaken?

  2. #2
    Active defo sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    372
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ahh, blir så lei. Kanskje jeg bare burde kjøpe plus/2 med en gang :P

    Pb10 spiller rett og slett ikke kraftig eller høyt nok virker det som. Rommet er bare rundt 12 kvadrat stort da. argh, frustrerende...

  3. #3
    Intermediate tazzat sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    1,101
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hva har du av utstyr?
    Hvordan har du koblet det?

  4. #4
    Active defo sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    372
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Cambridge audio 540R sub out -----> Reckhorn input ----> Reckhorn output -----> sub. Plasser behringeren der reckhorn er ovenfor for den varianten.

    Jeg får altså mye høyere signal inn på subben med:

    Cambridge -----> sub

    ... enn noen annen variant som innebærer Reckhorn filteret eller behringeren. Reckhorn filteret er satt til fullt volum.

  5. #5
    Expert Flageborg sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    5,594
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av defo
    ...............Reckhorn F1 aktivt delefilter
    Hvorfor putter du denne inn i kjeden?

  6. #6
    Intermediate tazzat sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    1,101
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Bakgrunnet til Reckhorn F1 kjøpet er denne tråden.(regner jeg med)
    http://avforum.no/forum/receivere-fo...-sporsmal.html


    Men du trenger ikke Reckhornen vist du skal bruke Cambridge audio 540R.
    Med en interegert forsterker så trenger du den.

    Cambridge audio 540R sub out -----> behringeren ----> sub.
    Sånn skal det se ut.

    Delefrekvent kan du muligens stille i menyen på Cambridgen,men det kan og være at den er fast på feks. 80Hz.

  7. #7
    Intermediate Faller sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    743
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Han trenger Reckhorn'en fordi verken cambridgen eller SVS'en har variabelt delefilter. Kobler han behringeren inn i kjeden istedet for Rackhorn'et så blir det samme problem. altså lavt volum til sub.

  8. #8
    Active
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    404
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Slik er det med reckhornet mitt også, demper signalet betraktlig.
    Har spurt om hvorfor før, men aldri fått noen forklaring.

    Håper noen gode sjeler kan gi en grei forklaring nå

  9. #9
    Expert Flageborg sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    5,594
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er bedre å bruke fast deling i Receiver enn å blande inn en Reckhorn.
    Min gamle Marantz SR6200 har fast deling på 100Hz, mens andre har eks. 80Hz.

    Prøv å resette Behringeren, for den skal i utgangspunktet IKKE redusere signalstyrken - det skjer IKKE med de 2 Behringerne som jeg bruker - DSP1124P. Husk å sette den i PA mode.

  10. #10
    Intermediate tazzat sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    1,101
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Bak på Behringeren er en liten bryter som velger enten -10dBV eller +4dBu.

    Den står sikker på feil nå.

  11. #11
    Active defo sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    372
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Flageborg
    Det er bedre å bruke fast deling i Receiver enn å blande inn en Reckhorn.
    Min gamle Marantz SR6200 har fast deling på 100Hz, mens andre har eks. 80Hz.
    Det går ikke å stille delefrekvensen på cambridge'n

    Sitat Opprinnelig postet av Flageborg
    Prøv å resette Behringeren, for den skal i utgangspunktet IKKE redusere signalstyrken - det skjer IKKE med de 2 Behringerne som jeg bruker - DSP1124P. Husk å sette den i PA mode.
    Dette er gjort allerede. Den står også på PA. Så da er det noe annet som er feil.

    Sitat Opprinnelig postet av tazzat
    Bak på Behringeren er en liten bryter som velger enten -10dBV eller +4dBu.

    Den står sikker på feil nå.
    Det er ikke umulig at den bryteren står feil. Det har jeg ikke sjekket.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •